sportK - fredag den 8. marts 16.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

Så går foråret i gang. Kolding IF er favoritter mod Kjellerup
ENGELSK UGE : Kolding IF starter foråret med en engelsk uge. Tre kampe på otte dage
  

Lørdag 13.00, Autocentralen Park :
Fodbold 2. division, Kolding IF-Kjellerup

Så går det løs igen. Kampen mod Kjellerup er den første af de sidste seks kampe i grundspillet. Når de seks kampe er spillet, så ved man, hvilke seks hold i de to puljer, der går videre til slutspillet, hvor man spiller om at komme op i 1. division til efteråret.
 
Her ligger Anders Jensens tropper godt til. Holdet fører denne pulje med 35 point, og har et mageligt forspring ned til puljens nummer syv Dalum. Det kan ikke gå galt.
 
Kolding IF har trænet godt og hårdt. Detaljer er der blevet kælet for. Blandt andet på træningslejren i Tyrkiet. Truppen er også udvidet siden efteråret. Truppen, som nu er større og bredere. Og netop bredden får man brug for.
 
- Vi går jo ind i en uge med tre kampe. Så jeg får brug for mange spillere. Derfor holder jeg også kortene tæt på kroppen, og det eneste jeg kan sige lige nu og her er, at jeg sandsynligvis udtager en trup på 18 mand til Kjellerup-kampen. Der er et par små skader men intet alvorligt. Vi skal ud at vise, at vi tager vor position alvorligt, og vi skal ud at vinde, lyder det fra Anders Jensen, der ikke udelukker, at de forhåbentligt mange folk, der kommer på Stadion, får en debutant at se.
 
Måske kunne folk varme op med denne kamp. Og så komme tilbage igen på onsdag. Her kommer de danske mestre fra FC Midtjylland. Det bliver et sjovt forår.