sportK - lørdag den 9. marts 17.30 - tekst og arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Der er fortsat meget at notere og 'flytte rundt' på KIFs drawboard for KIFs cheftræner Ken Højland (til højre) og co-træner Sune Futtrup.
Men holdet er på rette vej !

Remis i Aarhus-forstaden
DET VAR OKAY ! : KIFs andethold fortsætter rækken af gode træningskampe
  

Fodbold træningskamp, Søften (js1)-Kolding IF 2 (js2) 2-2 (1-0)

Kolding IFs andethold fortsætter rækken af gode resultater imod hold fra oprykningsdelen af jyllandsserien. Sidste weekend vandt KIF hos Fredericia fF'erne - denne weekend blev det uafgjort i Aarhus-forstanden Søften efter en kamp, hvor KIF igen lagde lidt på.
 
- Men vi lod os dog stresse i første halvleg, hvor vi ikke rigtigt kunne finde løsninger på Løsnings pres på vores boldbesiddelser. Det gav desværre alt for mange tekniske og personlige fejl, for vi fandt aldrig for alvor ud af at få vores spil sat. Så det var afgjort Søftens første 45 minutter, indrømmede KIFs cheftræner Ken Højland.
 
KIF var hér bagud 1-0. Men kom i anden halvleg både på 1-1 ved Kasper Johannesen - og foran 1-2 på et mål af Michael Sørensen (på forarbejde af Kasper Johannesen). Desværre blev det 2-2 tre minutter før tid på, hvad Ken Højland kaldte for 'et vildskud i vinden fra 25 meter'. Og derved blev det !
 
- Trods igen en del afbud, så matcher vi hold fra Jyllandsserien 1 - så det ser jo fornuftigt ud. Når vi formår at frigøre os fra et pres imod os, så er vi jo faktisk et rigtigt godt hold, sagde Ken Højland. Som sammen med sine tropper har en ny træningskamp i kalenderen på Bramdrupdams Kunstgræs næste lørdag 13.00, hvor jyllandsserie 1 holdet FC Sønderborg kommer på besøg.