sportK - lørdag den 9. marts 17.00 - tekst & arkivfotos Ole Sørensen (c)  

Træningskamp uden en vinder
LIGE : BGIF og Vojens BI havde hver sin halvleg. Uden at finde en vinder
  

Fodbold træningskamp, BGIF (s2)-Vojens BI (s2) 1-1 (0-0)

BGIF og Vojens er begge serie to-hold, dog uden at være i samme kreds i dette forår. Og de to hold stod da også godt til hinanden i lørdagens træningskamp, som endte uden vinder. Og det skuffede BGIFs co-træner Mads Lystrup lidt..
 
- For jeg synes nemlig, at vi især i første halvleg er det bedste hold. Alene Anders Jørgensen har chancer til både 1-, 2- og 3-0, som ikke bliver omsat. Modsat sidste weekends mange afbud til kampen i Erritsø, så stillede vi denne gang omtrent med fuld trup, så vi skiftede tre mand i pausen. Det gav Vojens mere spil - men alt i alt er jeg tilfreds. Det vigtigste i dag var at få højnet vores bundniveau - og at få Vojens ned i tempo. Og det lykkedes begge dele, Mads Lystrup, som på dagen var alene på bænken, da Thomas Lunderskov er på en velfortjent ferie i Spanien.
 
Vojens bragte sig i anden halvleg foran 0-1, mens Jan Johansen udlignede for hjemmeholdet til slutstillingen 1-1. BGIFs næste træningskamp venter på lørdag, hvor BIH Odense gæster Bramdrupdams lækre kunstgræs.