sportK - søndag den 10. marts 11.00 - tekst & arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Charlotte Kehler gjorde sit ved at vinde både i single og double. Alligevel blev det til sæsonens syvende nederlag til KTKs damehold

KTK sluttede med to nederlag
DET FORSØMTE FORÅR : Begge Kolding Tennis Klubs hold i 1. division
sluttede indendørssæsonen under nedrykningsstregen

  

Tennis :
 
1. division herrer, Kolding TK-Fruens Bøge 0-6
1. division damer, Svendborg-Kolding TK 4-3


Der var heller ikke point til Kolding Tennis Klub i sidste spillerunde af årets turneringskampe i 1. division indendørs. Sådan er det faktisk gået i hovedparten af weekenderne for de to bedste hold denne vinter, hvor herrerne sluttede med to sejre - damerne uden en eneste sejr.
 
KTKs herrer havde fordel af hjemmebanerne i Kolding Ketcher Center i 6-0 nederlaget til fynske Fruens Bøge. Alligevel måtte hjemmeholdet gå i omklædningsrummet uden at vinde et eneste sæt. Tættest på var Christian Neergaard Pedersen i 0-6, 6-7 nederlaget til Ervin Mesic. Dermed slutter holdet næstsidst med to sejre i syv kampe (over AGF og Esbjerg).
 
Damernes modstander var også fynsk, nemlig tabelnaboerne i bunden Svendborg. Hér blev det til gengæld en rigtig tæt affære - men desværre igen ikke med point til KTK, som dermed slutter indendørssæsonen helt uden en eneste sejr. Hér var KTK's vindere Emma Kamper Malmkjær og Charlotte Kehler i singlerne - og igen de samme to spillere sammen i én af de afsluttende to doubler. Med nederlaget står der desværre et stort rundt 'nul' udfor KTKs point i indendørssæsonen.
 
Nu holder holdturneringerne to måneders pause, inden det igen går løs udendørs med divisionskampe fra midten af maj.

 

1. division herrer
 
1. division damer
 

 
slutstillinger lånt fra dtf.dk