sportK - tirsdag den 12. marts 08.00 - tekst Michael Juncher - foto med TAK lånt af KIF Fodbold  


KIFs daglige leder Michael Byriel Flyvholm

Kolding IF er klar til pokalbraget
ARBBEJDE : Kampen starter kl. 18.00. Men forud er gået en masse arbejde for at få
tingene til at falde i hak.

  

Michael B. Flyvholm er daglig leder i Kolding IF. Og han har til fulde opdaget, hvilket kæmpe arbejde der er med at få alle ting til at fungere inden en stor kamp som denne pokalkvartfinale.
 
- Vi forventer rigtig mange tilskuere. Her søndag eftermiddag har vi solgt godt og vel 2500 billetter i forsalg. Og vi har mærket en markant interesse om denne kamp. Den sidste måned har drejet sig meget om denne kamp. Sidst vi havde en stor pokalkamp mod Vejle Boldklub i efteråret, var der 4500 tilskuere. Det er svært at gætte på sådan noget, men mon ikke vi kunne komme højere op her? Det er specielt at komme på Autocentralen Park, og vi har forsøgt at gøre det attraktivt at komme på stadion til denne kamp, siger Michael Flyvholm.
 
Dørene åbnes kl. 16.30, og publikum kan se frem til at der er flere boder og flere fadølsanlæg til rådighed. Der vil også være mulighed for at købe diverse merchandise i form af huer, bukser, trøjer osv.. Og så er der også, som publikum til lørdagens kamp kunne se, en splinterny måltavle. Noget man i den grad har savnet på Autocentralen Park.
 
Og så sluttes festaftenen af med et festfyrværkeri. Sponseret af én af klubbens sponsorer 3p Logistics, som også er kampsponsor denne aften.
 
- Der er selvfølgelig også noget økonomi i sådan en kamp, siger Michael Flyvholm, der godt ved, at der er nogle ting, der skal forbedres på Autocentralen Park.
 
- Der er ting, vi skal forbedre her. Men vi er nødt til tage tingene lidt efter lidt. Men vi arbejder på det hele tiden, siger han.
 
Én ting, som klubben ikke kan gøre så meget ved, det er parkeringsforholdene.
 
- Vi mistede en del parkeringspladser, da vi fik lavet en kunststofbane på sandbanen foran Olympia. Men mon ikke folk finder ud af at få parkeret bilen et sted omkring Stadion? Der er adskillige offentlige steder tæt på Autocentralen Park, så jeg tror, det lykkes at finde parkering. men kom i god til, slutter Michael Flyvholm.
 
I øvrigt kan man sige omkring anlæggelsen af kunststofbanen, at den allerede har været en kæmpegevinst for klubben. Så problemet med parkeringspladser finder man nok ud af også her i byen. Som man har gjort andre steder i landet. Og folk kan jo prøve noget samkørsel.
 
Og så en reminder til publikum. Tag noget varmt tøj på. Og tag for en gangs skyld at fravælg den varme stue derhjemme. Husk... fodbold skal ses live!! Der er lagt op til en oplevelse. Det er byens hold - Koldings hold - der spiller, som møder de danske mestre.