sportK - torsdag den 14. marts 21.45 - tekst og arkivfotos Ole Sørensen (c)  

KH er tilbage på førstepladsen
TYVE MINUTTER : Første halvdel af KHs første halvleg var 'knapt så sjov'
som kampens sidste fyrre minutter

  

Håndbold 3. division damer, Kolding HK-Århus Fremad 29-15 (13-10)

Selvfølgelig skulle KH vinde den kamp, set efter stillingen. KH rykkede med aftenens to point igen op på førstepladsen, som også udgør den enlige direkte oprykningsplads fra pulje 3. Men har dog stadig en kamps forspring til nummer to, ASA Århus. Aftenens modstander i Parkhallen var et andet aarhushold, som frister en tilværelse i den helt anden ende af tabellen og lige nu slås for at undgå den direkte nedrykning.
 
Måske var det motivationen for gæsterne - og måske var tabelforskellen årsagen til at hjemmeholdet knapt nok kom ud til kampens første tyve minutter, hvor gæsterne fightede, så det var en lyst. Og særdeles overraskende førte med 9-5.
 
- Vi spillede ganske enkelt fuldstændigt ukoncentreret i den fase, og på den baggrund trak de op på den firemåls-føring. Men heldigvis steppede vi op og vandt halvlegens sidste ti minutter med 8-1. Og derfra fik de aldrig lov til at komme ind i kampen igen. Opskriften var såmænd simpel - vi stod knaldgodt i forsvaret og det gav os mulighed og plads til en masse kontraløb som gjorde, at vi vandt anden halvleg med hele 16-5. Og så var vores start jo næsten glemt igen, sagde KH-træner Martin Eriksen.
 
Stine Lunderskov var atter engang topscorer med sine syv mål - Christina Thermansen og Karina Eriksen lavede hver fem. Holdet spiller igen allerede på søndag i Viby.