sportK - torsdag den 14. marts 22.15 - tekst Ole Sørensen  

Fem mål - fem målscorere
HENRIK MATHIASEN : 'Det begynder at ligne noget..!'
  

Fodbold træningskamp, Seest B. (s2)-Kolding B (s3) 5-2 (1-1)

Alle træningskampe har som funktion at få kamptræning og løbemeter i benene igen - og for at en træner kan høste værdifulde erfaringer frem imod en kommende sæson. Med andre ord - han skal lære noget af sit holds træningskampe.
Hvad lærte Seest-træner Henrik Mathiasen så af torsdagens træningskamp på Strandhuses Kunstgræs, hvor modstanderen var Kolding Boldklubs tredjehold fra serie 3..?
 
- Jeg lærte først og fremmest, at vi skal have bedre styr på vores 'rest-forsvar', som kostede os mål imod KB. I aften eksperimenterede jeg ikke så meget, som jeg har gjort, for jeg er så småt ved at være klar på min opstilling. Men vi mangler stadig at få alle pladser besat 'dobbelt', så vi ikke er så sårbare overfor skader eller formdyk. Men alt i alt synes jeg, at det var en ganske fin kamp, som vi fortjent vandt. Og så synes jeg, at det alt i alt begynder at ligne noget. Om det så er nok til serie 2 - det må vi se, når vi kommer i gang for alvor, sagde Henrik Mathiasen, som så aftenens Seest-scoringer blive fordelt på fem spillere.
 
Men inden det bliver alvor er der stadig træningskampe på programmet. Den næste af slagsen næste torsdag i Rødding.
 

Men ellers