sportK - søndag den 7. april 18.30 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

Kent Erichsen fra BK Frem
fik DM-bronze
SKUFFET : Kent Erichsen var skuffet over sig selv
  

Keglebillard, DM individuelt i Hjørring

Den nye danske mester i keglebillard hedder Thomas Bræck. Han er fra Vejby, og han slog sin holdkammerat Ole Nymark i finalen.
 
Og netop Ole Nymark er ikke en mand, BK Frem's Kent Erichsen er så vild med. Det var nemlig ham, der først slog Erichsen i den indledende runde. Og det var så også ham, der slog Kent Erichsen i semifinalen.
 
Så... summa summarum. Kent Erichsen fik sin bronzemedalje.
 
- Jeg tabte semifinalen med 470-800, og jeg er slet ikke tilfreds med mig selv. Det var ikke godt nok. Faktisk under al kritik. Jeg havde undervejs alle chancer for at vinde den kamp. Jeg havde virkelig håbet på noget mere denne weekend, sagde en skuffet og ked af det Kent Erichsen.
 
Han får nu et skulderklap her fra. Og han får tak for at være til stede hele tiden i sæsonen for en kommentar. Det har været godt samarbejde. Tak for det.
 
Og så er sportK.net glade for at vide, at han var skuffet og ærgerlig over sig selv. For så er man ikke ligeglad. Du kommer stærkt igen i næste sæson, Erichsen.
 
Han kunne så også her på falderebet fortælle nyt om BK Frems elitedivisionshold næste sæson.
 
- Vi har fået Bent Sørensen fra Spjald til vores klub. Og vort bedste hold i næste sæson kommer til at bestå af mig selv, Per Jensen som andenmand, Bent Sørensen som tredjemand samt den unge Sebastian Skøtt. Det betyder så også, at Allan Kjærsgaard og Poul Arne Aagaard næste sæson spiller for hold to i Eliteserien. Det ser spændende ud, sagde Kent Erichsen´. Som som efter en lang sæson dog naturligt nok mente, at nu skulle han lige have en lille pause fra billardbordet.
 
Vi ses til efteråret..! GOD ferie !