sportK - fredag den 12. april 21.30 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Otterup pressede ofte på - og fik alt for ofte lov af hjemmeholdet, som selv smed for mange bolde unødvendigt væk. Dog scorede
Simon Andersen ikke i denne situation fra starten af anden halvleg, hvor Dennis Johansen gjorde sit til at forhindre
chancen med Nassim Benadoud (7) og Thomas Heicker som nærmeste tilskuere

Kolding Boldklub blev udstillet af dygtige Otterup
0-3 : 0-1 blev vendt til 0-3 i slutfasen
  

Fodbold danmarksserien, Kolding Boldklub-Otterup 0-3 (0-1)

Av for den. Kolding Boldklub fik en ørefigen, der sved, da fynske Otterup let og ubesværet vandt 3-0 på Mosevej. Det er altid i orden at tabe til et bedre mandskab, men måden det skete på var ikke i orden. Desværre må man sige, at ikke ret mange af de blå bagefter med god samvittighed kunne se sig selv i spejlet. Dertil var indsatsen simpelthen for ringe. Også når man betænker, at cheftræner Anders Flaskager før kampen sagde, at man ville lave kampen til en krig, hvor spillerne skulle finde frem til deres indre kriger. Kort sagt var der ikke meget krig over indsatsen. Hvor var frisparkene, hvor var de hidsige dueller, hvor var situationerne, hvor spillerne gav sig 110 %?
 
Der var vel kun to spillere, der kunne kalde sig kriger efter den kamp. Det var Kenneth E. Petersen og Thomas Heiker og så til dels Sabahoon S. Quame. Keeper Nikolaj B. Laursen kan også være sin indsats bekendt, og målene kunne han ikke lastes for. Ellers er de resterende set meget, meget bedre.
 
Et af KB's problemer er, at man ikke råder over en angriber, der har pondus, fysik og format til at være en konstant trussel. Al det forsvandt altså med Fiton, og han er der ikke mere. Så man må finde på noget andet. Og det er et problem, man ikke sådan kan løse. Jonas Rode har mange gode kvaliteter, men han er ikke løsningen. Han er sandsynligvis mere værd for holdet ude i siden. Sophus Raarup er lige nu og her den eneste, der har nogle af Fitons kvaliteter. Raarup er meget ung og han er meget urutineret. Og straks da han kom ind i anden halvleg så man i små glimt, hvor værdifuld han kan blive.
 
Nu er det på ingen måde sportK.nets opgave at sætte KB's hold. Ej heller at bestemme, hvordan man skal spille. Men det kunne da godt være, at det var en overvejelse værd at gå lidt tilbage til de gamle dyder. Man så i anden halvleg, da KB kom meget længere frem på banen og prøvede at lægge et højt pres, at Otterup formelig gned sig i hænderne. For nu fik de dygtige fynboer plads til deres næsten livsfarlige omstillingsspil. Anført af især Nicolaj Mørck, Jonas Villemoes, David Chilvers og Mark Tubæk rullede Otterup sig ud i knivskarpe kontraer, og havde de været mere skarpe i hovederne helt fremme, kunne det have gået meget værre for KB.
 
Det var Jonas Villemoes, der scorede til 1-0 før pausen, og i anden halvleg satte David Chilvers og Mark Tubæk (straffe) trumf på.
 
Cheftræner Anders Flaskager var skuffet gange to.
 
- Jeg er ikke tilfreds. Vi underpræsterede fuldstændigt på en dag, hvor vor centrale midtbane slet ikke fungerede, sagde han.
 
Bedste spillere på denne kolde forårsaften var begge fra Otterup. Jonas Villemoes og Mark Tubæk var gode repræsentanter for det gode og sublime fodboldspil. Og skal vi så ikke også nævne dommeren. Christian Clausen var hele tiden på boldhøjde og konsekvent i alt, hvad han foretog sig. En flot præstation..
 
Kolding Boldklub spiller igen lørdag den 20. april i Varde.