sportK - lørdag den 13. april 17.45 - tekst & arkivfotos Ole Sørensen (c)  

BGIF fik forårets anden sejr
SLID OG SLÆB : BGIF havde noget at revanchere for sidste weekends nederlag.
Det kom til at gå ud over Haderslev fK !

  

Fodbold serie 2, Haderslev fK-Bramdrupdam GIF 1-2 (0-1)

- Vi fik i den grad taget revanche for vores svage indsats sidst imod Ammitsbøl/Egtved. Men det kostede også, at vi til kampen har skiftet folk på et par pladser og har måttet skuffe nogle spillere. Men truppen i dag fik virkeligt vist den vilje, indstilling og gejst, som manglede for en uge siden, og som i dag virkeligt 'sloges' for hinanden og holdet, sagde en yderst tilfreds lydende BGIF-træner Thomas Lunderskov efter sejren i Haderslev.
 
Den sejr blev grundlagt allerede efter kampens første ti minutter, hvor Jacob Gehlert bragte BGIF på sejrskurs med målet til 0-1.
 
- Alligevel så fik de udlignet i 2. halvleg efter et hjørnespark og noget værre rod, hvor en noget træls vind hjalp med til at bolden fik hoppet det sidste stykke ind over stregen. Hér var jeg lidt bange for, at gutterne ville slå lidt op i banen - men i stedet scorer vi sejrsmålet til 1-2 på et mål, som Jacob Gehlert nok vil påstå er hans. Men som alligevel 'officielt' er blevet noteret som et selvmål.
 
Det gav lidt problemer med efterfølgende at få udnævnt 'kampens spiller'.
 
- For der er vel fem-seks spillere, som i dag fortjente den ære. Det blev så Anders Eriksen - men det kunne såmænd lige så godt være blevet f.eks. målvogter Lasse Frost eller midtbane-slideren Sebastian Hundevad. Der var virkeligt mange om budet i dag, mente Lunderskov.
 
Han og holdet spiller igen tirsdag den 23. april, hvor der venter et lokalopgør imod Seest Boldklub