sportK - søndag den 14. april 16.45 - tekst Michael Juncher -  friske fotos Ole Sørensen (c)  


Det var langtfra kønt, det der blev præsteret især i første halvleg. Men fightet igennem, det blev der..!

Seest Boldklub viste god moral
og vendte 0-2 til 2-2
UBESEJRET : Seest kan åbenbart kun spille uafgjort
  

Fodbold serie 2, Seest Boldklub-Gauerslund 2-2 (0-2)

SportK.net så det meste af første halvleg, og det var ikke imponerende, hvad de to hold viste. Men forholdene var nu heller ikke optimale. Det var lidt halvkoldt og blæsende, og banerne i Kolding er ikke lige nu til poleret teknisk fodbold. Det var som ikke fordi Gauerslund viste sig flot frem, men de førte 2-0 ved pausen og fremstod som et mandskab, som glad og gerne ville køre en sejr hjem på ren og skær fight.
 
Det skete så ikke. Seest fik ikke bare udlignet. Men de gule fik også udlignet. Efter 66 minutter reducerede Leon Brunsvig, og i det 86.minut udlignede Simon Issing Thiessen til 2-2, hvilket så også blev slutfacit. Se...- det er god moral.
 
Tre-tallet klæber sig til Seest. Efter tre kampe har holdet tre point. Via tre uafgjorte kampe. Og holdet har scoret tre mål og ladet tre gå ind. Sjovt, ikke?
 
Seest Boldklub har udnævnt spilleren Lasse Søndergaard til at være presseansvarlig. Så ham ringede vi til..
 
- Der var ikke meget poleret fodbold i denne kamp. Men jeg synes, vi får åbnet op efter pausen. Specielt i vor højre side, hvor vi kom godt igennem ude på kanten og fik sendt nogle farlige afleveringer skråt bagud. Vi havde bolden klart mest de sidste 45 minutter, og måske kunne vi også have scoret det tredje mål. Men set over hele kampen var uafgjort nok meget retfærdigt, sagde han.
 
Han fortalte, at fremmødet til træning er helt i top. Og han nævnte også, at klubben har fået tre nye spillere, som alle er indlemmet i den bedste trup. Det er Kasper Ravn-Nielsen og Nicolai Zederkof samt én af dagens målscorere Leon Brunsvig, der jo kom til fra Rødding her i foråret. Ikke så ringe endda.
 
- Men vi tørster efter vores første sejr, sagde han. Den kunne komme i den fjerde kamp, holdet skal spille. Det er udekampen i Bramdrupdam den tirsdag den 23. april kl. 18.30 mod BGIF.
 
SportK.net elsker lokalopgør, så vi er naturligvis på sidelinjen også den aften. Og hvor vi vil gøre vores bedste for at skaffe noget sol og forårs-temperaturer..!


Det er stadig ikke helt lunt nok til at gøre det behageligt at være tilskuer
i Seest Idrætspark. Men så må man jo i stedet selv løse dét problem..