sportK - torsdag den 9. maj 21.45 - tekst og friske fotos Ole Sørensen (c)  


Nikolai Zederkof kan endelig tolv minutter før tid juble efter sit udlignende mål, som sikrede Seest et lidt overraskende point.
Men også et point, som let kunne være blevet til tre..

Seest fik fortjent point imod Ammitsbøl/Egtved
NAT OG DAG : To vidt forskellige halvlege i Seest Idrætspark. Men hjemmeholdet
sluttede bedst af - og havde fortjent mere end det ene point

  

Fodbold serie 2, Seest Boldklub-Ammitsbøl/Egtved 1-1 (0-1)

Det lå ikke helt i kortene, at oprykkerne Seest B skulle have point imod et stærkt Ammitsbøl/Egtved-hold, som banker på til en plads i serie 1. Men det var, hvad der skete torsdag aften i Seest Idrætspark. Og så var det ene point endda ikke ufortjent. Tværtimod, endda..
 
Men det var nu afgjort gæsternes første halvleg, hvor Ammitsbøl/Egtved var klart det bedste mandskab. Hvor gæsterne spillede, og hvor hjemmeholdet forsøgte at stå imod med fight. Det gik galt en enkelt gang nogenlunde midt i halvlegen.
 
- Ammitsbøl/Egtved er jo p.... gode til at spille i mellem-rummene. En aflevering igennem vores midte endte her i feltet, hvor en angriber fik en hæl på og scorede til 0-1. Der så vi 'gamle' ud, indrømmede Seest-træner Henrik Mathiassen.
 
Målet blev første halvlegs eneste. Men pausen må have gjort hjemmeholdet rigtigt godt, for anden halvleg tilhørte fuldstændigt hjemmeholdet, som nu både spillede og fightede. Og som fik belønning for sit arbejde tolv minutter før tid, da Nikolai Zederkof scorede et af sine sjældne mål på hovedstød til 1-1. Og hvor Seest i halvlegen nærmest var alene om at afslutte og havde flere åbne chancer, blandt andet en brændt friløber. Så det blev ved 1-1 imod et gæstehold, som især efter pausen højlydt var alt andet end tilfreds med kampens dommer Jon Kjærgaard.
 
- Dommer, du er fantastisk... ringe, var blot et enkelt af de mange tilråb fra gæstebænken. Råb, som så ud til at have den stik modsatte virkning - for stort set alle 50/50 kendelser gik i stedet hjemmeholdets vej især efter pausen.
 
Seest-træner Henrik Mathiassen var modsat naturligvis godt tilfreds med aftenens point. Men erkendte også, at der var stor forskel på de to halvlege.
 
- Super indsats. Og alle point er jo dejlige at få. Men vi fik også igen at se, at der er hold, som gør det umuligt for os at sætte det spil, som vi gerne vil. Og så må vi i stedet klare os med at løbe og fighte os ud af problemerne som i de første 45 minutter. Det magtede vi heldigvis i aften, hvor jeg efter anden halvleg endda også synes, at vi godt kunne have fortjent at få alle tre point.
 
Seest spiller igen hjemme næste torsdag, hvor Haderslev FK kommer på besøg.


Det var en kamp med masser af fight. Men trods tre
gule kort altid en fair kamp. Her giver to gæsteforsvarere 'førstehjælp' til Seest Boldklubs Morten Darlem, der i situationen måtte udgå med krampe
 

Seest-jubel efter udligningen