sportK - fredag den 10. maj 10.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto med STOR TAK til Ken Jepsen, KIF Fodbold  


Victor Albrechtsen fik et fint indhop imod Brønshøj.

Endnu et københavnerhold
kommer til Kolding
B.93 : B.93 er nok for langt væk i tabellen til at rykke op. Men de kan ryste alle mandskaber.
  

Lørdag 15.00, Autocentralen Park :
Fodbold oprykningsspil til 1. division, Kolding IF-B 93


Kolding IF har 53 point. B.93 har 38. Så det er ikke realistisk, at københavnerne vil kunne komme til at spille en rolle i toppen af rækken. Men mindre kan gøre det. Middelfart, som er en seriøs bejler til oprykning, fik for nylig klø af netop B.93, som vandt 5-2. Så det er et mandskab, som kan hygge sig med at give et nålestik hist og her til alle de andre hold. Så det bliver ikke nogen nem kamp for Kolding IF.
 
- B.93 er et typisk københavnerhold. Et hold med masser af hurtige, dygtige, teknisk stærke spillere, som vil frem over stepperne, lyder det fra cheftræner Anders Jensen, som selvfølgelig har kigget B.93 ud, idet han har set dem på video. Og sandsynligvis mere end én gang.
 
Han og holdet har som sædvanlig fuld fokus på én kamp. Og det er altid den næste. Denne aften snakker han dog også om den forrige.
 
- Mod Brønshøj gav vi debut til Victor Albrechtsen, som bare er 16 år og som sådan stadig "bare" er U17-spiller. Han har trænet med i et stykke tid, og han kom ind på backen og gjorde det glimrende. Der er også andre i samme aldersklasse, som vi holder et vågent øje med, siger Anders Jensen.
 
Han siger samtidig, at klubben har sagt farvel og tak til Theis Jensen, som er flyttet til Skanderborg.