sportK - fredag den 10. maj 10.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

Lotte Troelsgaard spiller afskedskamp for KoldingQ
STOP : Det er sidste kamp i sæsonen. Og sidste kamp for Lotte Troelsgaard
  

Lørdag 15.00, Mosevej Sportsplads :
Fodbold 3F slutspil, KoldingQ-BSF


På grund af VM er det sidste runde i 3F Ligaen for denne sæson, hvor det er sikkert, at Brøndby bliver danske mestre. Det er lige så sikkert, at Fortuna Hjørring tager sølvet, mens VSK Aarhus snupper bronzemedaljerne.
 
Og så er det også sikkert, at KoldingQ's Lotte Troelsgaard spiller sin sidste kamp på topniveau. Hun stopper nu karrieren. En karriere hun kan være stolt af, og hun har været en flot repræsentant for klubben. Men nu er det slut !
 
- Lotte er kun 32 år, men sådan er det. Der er også to andre spillere, som vi må sige farvel til. Benedicte Schrøder tager til USA for at gå på college, og hun tager Caroline Ahrendtsen Jensen med sig. Så det er afskedskamp for dem også, siger cheftræner Peter Pedersen.
 
- Vi regner med, at det halve af Vejens befolkning er på Mosevej lørdag for at give Lotte en flot afsked, lyder det fra cheftræneren. Lotte Troelsgaard er som bekendt fra Vejen.
 
Han har den samme trup som i onsdags i Aarhus. På bænken sidder tre U18 spillere.
 
- Jeg må ikke bruge dem fra start, for så er de låst resten af foråret. Det er en besynderlig regel, mener Peter Pedersen.
 
Og ja. Besynderlig regel! Alle tre må gerne spille uden at blive låst. Bare de ikke spiller fra start. Besynderligt. Og kom så af huse, fans af KoldingQ. Lotte Troelsgaard fortjener om nogen en afsked, der kan mærkes. Det har hun til fulde fortjent. Så mød frem og sig pænt farvel.