sportK - lørdag den 11. maj 20.00 - tekst Michael Juncher - privatfotos  


Lotte Troelsgaard fik ikke scoret i sin afskedskamp. Dette hovedstød var vel det nærmeste, som KoldingQ's topscorer gennem alle
tider kom på den perfekte afslutning

KoldingQ fik 1-1 i Lotte
Troelsgaards afskedskamp
FARVEL OG TAK, LOTTE : KoldingQ ville gerne have givet hende en sejr i afskedsgave.
  

Fodbold slutspil 3F Ligaen :
KoldingQ-BSF Ballerup 1-1 (0-0)


Det var en meget følelsesladet optakt til kampen, da stadionspeaker Peter Terp i højttaleren sagde farvel og tak til klublegenden Lotte Troelsgaard. Hun spillede sin 191. kamp for klubben, og med sine ialt 143 mål bliver hun aldrig overgået. SportK.net siger også farvel og tak til hende for mange gode oplevelser og mindeværdige stunder på Mosevej. Tak skal du have, Lotte.
 
Og så startede kampen. Begge hold havde kun æren at spille for. Men første halvleg bliver nok mest husket for Morten fra Ballerup. Han er superfan af BSF, og det fik publikum højlydt at høre gennem hele kampen, hvor hans trommer og hæse stemme lyste op.
 
Kampen fik faktisk først farve og nerve i anden halvleg. Før pausen er der noteret et par gode muligheder til hjemmeholdet, men man savnede saft og kraft i forsøgene.
 
I anden halvleg kom nerven, humøret, intensiteten og momentvis også det gode fodboldspil til sin ret.
 
På vor blok er der noteret adskillige muligheder til KoldingQ, men forsøgene savnede den sidste præcision og held. Optisk set var kampen meget lige, også efter pausen, hvor KoldingQ dog overtog mere og mere som kampen skred frem. Holdet havde også travlt. BSF´s Amalie Thestrup havde nemlig scoret til 1-0 efter 65 minutter. Nu kom der for alvor tryk under kedlen fod KoldingQ, der var meget dominerende især den sidste halve time. Dirigenten og hende, der strøede om sig med flot pasningsspil var selvfølgelig anfører Louise Eriksen. Hun var klart banens bedste spiller. Og også den klogeste. Det var da også på en bold ind i feltet fra netop Louise Eriksen, at det lykkedes Sofie Riis at udligne til slutfacit 1-1. Sofie Riis fik hovedet på og scorede et af sine sjældne mål.
 
Set over hele kampen burde KoldingQ have lukket og slukket og vundet kampen. Så det blev ikke til en afskedssejr til Lotte Troelsgaard, der bagefter ude fra sidelinjen var hovedperson på adskillige fotos sammen med såvel små som store. Der var også tårer. Både hos hende som hos andre. Jo, det bliver mærkeligt at gå til fodbold igen på Mosevej (eller hvor det nu bliver) uden en Lotte Troelsgaard på banen. For hun hører jo lissom til, ikke?.
 
SportK,net ønsker Lotte Troelsgaard et velfortjent "otium" og liv i det hele taget fremover. Tak for kampen, Lotte. Du vil virkeligt blive savnet!
 
Cheftræner Peter Pedersen var lidt gram i hu, da vi fangede ham efter kampen.
 
- Jeg synes, vi spillede en okay kamp, og jeg synes også vi viste, at vi ville det mest. Men som kampren udviklede sig, så var den sådan set symptomatisk for denne forårssæson. Der har været for meget stolpe ud, og for lidt stolpe ind. Det er pisse ærgerligt, at vi ikke kunne slutte sæsonen med at vinde, for det havde vi fortjent. Og så kæmpe ros til specielt Louise Eriksen. Alt gik jo igennem hende i dag. Flot kamp. Og flot kamp også fra Signe Baatrup Hansen, der har været meget stærk efter sin tilbagekomst efter en langvarig skade. Og ros så også lige Sofie Riis og Signe Boysen, lød det fra cheftræneren.
 
Det være hermed gjort.
 
Der er ingen kamp i næste uge. Først om en tre måneders tid er der point på højkant igen. Men spillerne, trænerne og holdet ligger ikke stille af den grund. I næste uge kan du, kære læser, læse mere om, hvad man skal få tiden til at gå med så længe i KoldingQ.
 
I anden halvleg skiftede Peter Pedersen Signe Boysen, Caroline Ahrendtsen Jensen og Emma Skou Færge ud med Sophia Reval Husted, Ea Rasmussen og Pernille Pedersen.
 
To andre spillere er der heller ikke, når den nye sæson går i gang til efteråret. Caroline Ahrendtsen Jensen og Benedicte L.Schrøder tager begge til USA for at gå på college. Men mon ikke man får disse to at se igen i den blå trøje igen.
Blomster og knus til Benedicte L.Schrøder


- blomster og knus til Caroline Ahrendtsen Jensen


og blomster og knus til Lotte Troelsgaard


Ballerups trofaste fan, Morten
 

Selvfølgelig var Lotte's 'fanklub' også til stede