sportK - lørdag den 11. maj 19.15 - tekst Ole Sørensen - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


KIFs trænerduo var vidner til en dyr anden halvleg i Bramming

KIF tabte kampen om 'midt-tabellen'
ØV : KIF tabte den direkte duel om 'lidt tabel-fred og ro' i Bramming
  

Fodbold jyllandsserie 2 herrer, Bramming B-Kolding IF 3-1 (0-1)


 
Det er ikke helt forkert at påstå, at lørdagens to modstandere i Bramming var startet nøjagtigt ens, taget efter tabellen herover, der var status før kampstart. I en halvsæson uden oprykning vil begge hold naturligvis i stedet grumme gerne helt undgå at være i nærheden af de 'grønne streger', hvor den nederste betyder direkte nedrykning. Den øverste er skillelinjen mellem at trække vejret frit - eller at skulle i kvalifikationskampe i slutningen af foråret. Desværre for KIF sendte et 3-1 nederlag dem 'tilbage i det grønne..'
 
- Det var to vidt forskellige halvlege, hvor vi totalt dominerer før pausen - og de vel ikke engang har et skud på mål. Til gengæld gik vi voldsomt ned i niveau i anden halvleg på trods af at vi gik ud med samme gameplan og opskrift. Men to hurtige mål indenfor de første ti minutter ændrede det fuldstændigt - og det var vores egen fejl, for det var desværre os, som gjorde dem gode. Vi lavede et hav af tekniske fejl og var generelt dårlige på bolden. Og det gav tid og plads til deres 'one way army' i angrebet, Viktor Skovby. Ham var vi ganske enkelt ikke dygtige nok til at lukke ned for, og han scorede deres to sidste mål, erkendte KIFs cheftræner Ken Højland.
 
KIF var foran 1-0 på et mål omkring den halve time af Jeppe hansen efter et godt gennemspillet angreb. Vel at mærke i den 'gode halvleg'. For de sidste 45 minutter lød Ken Højland til gerne at ville glemme hurtigst muligt.
 
Næste opgave venter næste lørdag i Åbyhøj. Og få nu bare ro på. Der resterer stadig syv fodboldkampe..!