sportK - søndag den 11. maj 19.30 - tekst & fotos Ole Sørensen (c)  


Lykke Bertelsen var dagens eneste ubesejrede KTK-damespiller

Smalle afgørelser i sæsonpremieren
SEJR OG NEDERLAG : Årets første bolde i tennis-divisionerne blev slået lørdag.
KTK åbnede med et smalt nederlag til herrerne - og en endnu smallere sejr til damerne

  

Tennis :
 
1. division damer, Kolding TK-Aalborg Østre 4-3
2. division vest herrer, TC Odense-Kolding TH 4-2


Kolding Tennis Klubs damer (som vel egentlig rettelig burde benævnes 'piger', for det er et særdeles ungt, talentfuldt hold) åbnede årets udendørs turneringskampe i 1. division med en smal sejr, da Aalborg Østre gæstede Kolding Ketcher Centers lækre anlæg lørdag eftermiddag. Og det blev en særdeles tæt affære, som endte med tre sejre i to sæt til hvert hold. Dermed stod der altså ikke blot 3-3 i matchen, men også 6-6 i sæt. Derfor skulle der tælles vundne bolde - og her var KTK præcist fire partier bedre, 59-55, hvilket sikrede KTK dagens endelige sejr.
 
Dagens spiller for hjemmeholdet på det røde grus var Lykke Bertelsen, som vandt både sin single og sin double sammen med Felicia Damm Nielsen. Dagens sidste sejr faldt til Siv Bertelsen i tredje damesingle, mens Siv Bertelsen og Benedicte Kjer Berthelsen i anden damedouble også var særdeles tæt på sejr i deres tosætsnederlag efter to gange tiebreak, 6-7 og 6-7.
 
Herreholdet var i Odense og måtte tage retur med et nederlag på 4-2. KTKs sejre blev sikret af Christian Neergaard Pedersen og Niklas Nordahl Jensen, som vandt i henholdsvis to og tre sæt. Ellers var der nederlag i singlerne til Julius Kristensen og Anders Kristensen, begge i to sæt samt også nederlag til begge doubler.
 
Næste spillerunde afvikles om fjorten dage, hvor damerne ude møder Randers og herreholdet hjemme tager imod Vejle.