sportK - søndag den 12. maj 19.15 - tekst Michael Juncher - fotos Ole Sørensen (c)  


Målscorer Narek Djoulakian hilser sin 'fangruppe' på tribunen efter hans udlignende mål til 1-1

Kolding Boldklub og Ribe delte
OKAY : KB ligger stabilt oppe omkring rækkens top
  

Fodbold serie 1, Kolding B-Ribe BK 1-1 (0-1)

- Ribe er et hold, der lægger meget vægt på det fysiske spil. Og så er de dygtige i deres omstillinger. Men det synes jeg, at vi havde godt styr på især i anden halvleg, sagde assistenttræner Peter "Pete" Madsen.
 
1-1 mod Ribe var ikke så tosset endda. KB ligger på tredjepladsen, og der er ganske mange point ned til de farlige placeringer.
 
Efter at Ribe førte 1-0 ved pausen, fik KB vendt op og ned på tingene i anden halvleg. Det blev også til en udligning ved Narek, men mere blev det så ikke til.
 
- Efter udligningen sidder vi på kampen resten af tiden. Vi kunne godt have vundet, men alt i alt var uafgjort vel passende, sagde træneren, der også fortalte, at Silas Hausman blev kampens spiller.
 
- Vi havde fået et sent afbud på målmandsposten, da Sander Skovly meldte forfald. Heldigvis har vi fire gode keepere i klubben, og Morten Pedersen gjorde det udmærket. Også Jan Bojsen var med. Han er en meget dygtig spiller, der er vendt tilbage til Kolding efter ni år i København. Han fik spilletid og gjorde det også flot, sluttede Peter "Pete" Madsen.
 
KB har udebane næste gang. Det er i Vejen tirsdag aften. Ikke nogen nem kamp. Vejen er sidst og tørster efter sejre og point.


Første halvleg blev desværre skæmmet af et hændeligt uheld, hvor gæsternes Thomas Clausen først måtte bæres ud - senere køres bort i ambulance med en knæskal, som sad helt forkert.
 

KB-målvogter Morten Pedersen måtte i anden halvleg ud i en 'akrobatisk' redning for at redde det ene point til 'de blå'