sportK - tirsdag den 14. maj 21.30 - tekst Ole Sørensen  

Hurtig exit til Seest og BGIF
ÉN RUNDE : Årets deltagelse i Sydbank Pokalen blev en kort fornøjelse
for begge lokale serie 2-hold. Også CIF er ude..

  

Sydbank Pokalen :
 
Lund IF (s3)-Bramdrupdam GIF (s2) 5-2 (1-0)
Øster Starup/Vester Nebel IF (s3)-Seest B (s2) 2-0 (0-0)
Christiansfeld IF (s3)-Bov IF (s2) 7-9 (efter forlænget spilletid og straffespark)


Mens holdene i serie 3 trådte ind i DBUs Sydbank Pokal i sidste runde, så kom turen i denne runde også til holdene en række højere i serie 2. Hvilket gav en hurtig exit til både BGIF og Seest Boldklub.
 
BGIF var bagud 1-0 ved pausen i Lund. Men fik udlignet til 1-1 straks i anden halvleg på et straffespark, eksekveret af Anders Jørgensen. Glæden varede kun to minutter, før Matias Skovgaard Jakobsen med sit andet mål bragte Lund på 2-1. Midt i halvlegen blev det både 3-1 og 4-1, inden Anders Jørgensen igen stensikkert sparkede et straffespark ind til reducering 2-4 tretten minutter før tid. Mere blev det ikke til for BGIF, selvom holdet faktisk også scorede kampens sidste mål. Desværre var målet et selvmål af Simon Keller til slutresultatet 2-5.
 
På Vester Nebel Sportsplads sendte serie 3-holdet Øster Starup/Vester Nebel IF Seest ud af pokalen med en sejr på 2-0. Begge mål faldt efter pausen ved Michael Jensen på et straffespark samt en scoring af Martin Tranbjerg to minutter før tid.
 
Christiansfeld fra serie 3 kom for en uge siden ind i denne pokalrunde med en 4-1 sejr ude over serie 4-holdet FVB. I denne runde havde Christiansfeld fordel af hjemmebanen Cuben imod serie 2-holdet Bov. Og det blev noget af en gyser, som i den sidste ende faldt ud til gæsternes fordel.
CIF førte 2-1 ved pausen, men måtte alligevel se gæsterne have den bedste anden halvleg, som endte 2-1 til dem - og dermed 3-3 i ordinær spilletid efter CIF-mål af to gange Anders Kirch samt et enkelt af Robin Kragelund. De to gange 15 minutters forlængelse endte også uafgjort, denne gang 1-1 til slutresultatet 4-4 efter en CIF-scoring af Anton Larsen.
Derfor måtte der straffespark til. Hér var gæsterne fra Bov en tand skarpere, scorede på alle spark og er dermed en runde videre med den endelige sejr på 9-7.