sportK - torsdag den 6. juni 22.00 - tekst  & friske fotos Ole Sørensen (c)  


Niklas Schmidt Bachmann (11) bringer med sit andet mål Haderslev på 2-0. Og selv om BGIF fik reduceret kort efter, så lukkede gæsterne både kampen og vel også tvivlen om den direkte oprykningsplads med dagens sidste mål i anden halvleg

Haderslev fK er nu klar favorit til
den direkte oprykningsplads
FORTJENT : BGIF havde chancer. Men Haderslev afgjorde torsdagens direkte kamp
om puljens enlige oprykningsplads

  

Fodbold serie 2, Bramdrupdam GIF-Haderslev fK 1-3 (1-2)

Godt nok taler vi stadig om fjerdesidste spillerunde i pulje 20 i serie 2. Alligevel vil jeg vove at sætte en halv månedsløn på, at det den 22. juni bliver Haderslev fK, som står som den direkte oprykker til serie 1 fra puljen. Bramdrupdam kunne nemlig med en sejr i torsdagens aftenkamp have blandet sig i det kapløb - men med en sejr på 3-1 på Bramdrup Stadion nærmest afgjorde dagens gæster det kapløb før tid.
 
Haderslev førte 2-0 efter en halv times spil på to mål af Niklas Schmidt Bachmann. Det første mål banket ind fra kanten af feltet efter en kontra fra hjemmeholdets forsvar - det andet efter gæsterne ganske enkelt havde spillet BGIF tynde i den bageste kæde på højrekanten. Og godt nok reducerede hjemmeholdet fire minutter senere efter et flot mønsterangreb, startende med et hurtigt taget indkast, et indlæg fra fløjen og et afsluttende tørt hovedstød af den blot syttenårige debutant og U19-spiller Mathias Skovhus. Men det blev til gengæld aftenens sidste jubel fra BGIF, som måtte se Haderslev definitivt afgøre kampen otte minutter før tid med målet til slutresultatet 1-3.
 
- Haderslev var bedre og vandt fortjent, længere er den ikke. Det var en ægte 'seks-point kamp', hvor de ramte dagen - og vi ikke. Vi forsøger med at sende Anders Eriksen frem efter pausen, og jeg selv kommer også på banen. Men vi stressede lidt - og imens afgjorde Haderslev kampen. Og det tror jeg var afgørelsen om oprykningen. Jeg vil vove det ene øje og ønske Haderslev et lidt tidligt tillykke med den direkte plads i serie 1, sagde BGIF-træner Thomas Lunderskov.
 
Tre kampe resterer for begge hold. Og med seks point forspring er det svært at sige Lunderskov imod. Men der er stadig en andenplads og playoffkampe at spille om for BGIF, som spiller igen på mandag hjemme imod Gauerslund.