sportK - fredag den 7. juni 23.45 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Effektive Hedensted vandt 3-0
GODE VÆRTER : Kolding Boldklub var meget imødekommende og gjorde det let for Hedensted
  

Fodbold danmarksserien, Kolding Boldklub-Hedensted 0-3 (0-2)

- Jeg synes, vi spiller flot fodbold den første halve time med flot positionsspil, men vi er ikke farlige. Jeg tror, vi har femten indlæg, men dem tog Hedensteds keeper sig af alle sammen. Og så laver vi nogle fejl, som koster to mål. Derfra var det op ad bakke. Vi har et stort potentiale på dette hold, men som sagt er vi ikke farlige foran mål. Det var lidt det samme som i Oure sidst. Vi har så svært ved at score, lød det fra en skuffet og ærgerlig cheftræner Anders Flaskager lige efter kampen.
 
SportK.net giver ham fuldstændigt ret i, at hans hold spillede god og rigtig fodbold den første halve time. Men reelt havde de blå ikke en chance i den periode, og de mange høje indlæg var rent guf for Hedensteds meget stærke keeper Kenneth Qvist. Han plukkede dem ned alle sammen med imponerende sikkerhed.
 
Hedensted var ikke just noget specielt offensivt mandskab. Når KB havde bolden og skulle bygge op, var der ikke megen plads. Gæsterne havde mange folk bag bolden på egen banehalvdel, og eftersom KB spillede for langsomt, så fremkom der ikke de huller, man skal bruge til at få plads længere fremme på banen. Der var for lidt bevægelse hos de blå. Man formåede ikke at flytte rundt på Hedensteds folk. Så det blev til rigtig meget spillen bagud og på tværs, og der var ikke rigtig noget, der lykkedes. Unge Sophus Raarup havde svære betingelser oppe foran, for han fik ikke meget fornuftigt at arbejde med. men han knoklede på hele tiden og kom da også frem til et par afslutninger. Fin indsats af ham. Og så er det tydeligt, at Nikolaj Haysen er en comming man. Han lavede en del fejl, men det gør unge spillere. Potentialet er der absolut.
 
Hedensteds to mål før pausen kom begge efter personlige fejl, hvor gæsternes slog ødelæggende kontraer. Begge mål scoret af Mikkel Thisgaard. Efter pausen fik KB mere plads, men man formåede ikke at udnytte den. Der var et par gratis muligheder efter pausen, hvor KB kunne have fortjent en scoring eller to. Men som skrevet er holdet i øjeblikket ikke farlige. Man savner noget kynisme. Kyniske var Hedensted i sidste minut, da Benjamin Sunder sagde tak til KB, fordi de var gæstfri og lod ham være totalt umarkeret, så ha kunne heade bolden ind til slutfacit 0-3.
 
Summa summarum. Helt og aldeles fortjent sejr til Hedensted. Det er et godt fodboldhold, som ville det mere end de blå på dagen.