sportK - mandag den 10. juni 18.45 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Der var ikke meget 'at klappe af' for KB-træner Morten Hansen i lussingen på Als.
Men han fandt trods alt lyspunkter..

Kolding Boldklub fik en ordentlig lussing i Egen
UPS ! : KB tabte stort på Als
  

Fodbold serie 1, Egen-Kolding Boldklub 7-1 (4-0)

Det var et afbudsramt KB-hold, der tog til Als for at møde Egen. Alle, der spillede for KB's danmarksseriehold i fredags var låst. Og da der samtidig var en del afbud og skader, så var de blå kun tretten mand afsted.
 
- Vi havde tre ynglingespillere plus nogle fra serie 3 med. Og i dag lavede vi mange uprovokerede fejl. Jeg har vist aldrig set så mange fejl nogensinde. Og så skulle det blive svært mod Egen, som stadig er et meget stærkt mandskab, når det kører for dem, sagde cheftræner Morten Hansen.
 
Det var Narek, der scorede trøstmålet. Der var dog alligevel gode ting at fortælle.
 
- Der var da nogle lyspunkter. Andreas Hjelm har siddet udenfor med en skade i vel syv uger. Han var tilbage igen, og han gjorde det flot. Samtidig vil jeg fremhæve én af ynglingene. Frederik Topgaard Hansen spillede en fin kamp på midtbanen, sagde Morten Hansen.
 
KB har to kampe igen. Den første af dem mod Aabenraa hjemme på torsdag. De blå er ikke reddet endnu. Og der kan komme flere nedrykninger i spil end sædvanligt. Det kommer lidt an på, hvor mange hold fra vest der rykker ud af af 2. division. Men to sejre i de sidste to kampe, vil trods alt gøre meget ved det.