sportK - søndag den 9. juni 16.15 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Et drømme-scenarie vil (som hér pokalkampen imod VB) være en fyldt Autocentralen Park mandag eftermiddag til at hjælpe KIF et stort stykke
på vej mod 1. division.

Så er det nu, Kolding IF. Chancen
har aldrig været større
MIDDELFART : Middelfart har rigtig mange kvaliteter og vil gøre det svært for
Anders Jensen og Co.

  

Mandag 2. pinsedag 14.00, Autocentralen Park :
Fodbold oprykningsspil 2 division, Kolding IF-Middelfart


Situationen før denne kamp er, at to klubber slås om at komme med Skive op i 1. division. Det er Kolding IF og Brabrand. Aarhusianerne spiller hjemme mod Jammerbugt og er pisket til at vinde for at holde trit. For de ved, at vinder Kolding IF over Middelfart, så er det kun helt ude på teoriens overdrev, at Brabrand kommer op. Det handler om målforskel, og her er Kolding IF klart bedst. Holdet har en målforskel på plus 35, mens Brabrand før næstsidste spillerunde er tolv mål under med plus 23.
 
Cheftræner Anders Jensen snakker altid kun om den næste kamp. Meget fornuftigt i øvrigt. Og han er afklaret. For han synes, at han og truppen har gjort alt for at være godt forberedt.
 
- Vi har trænet ganske let her lørdag formiddag. Vi skulle bare lige finde os selv. Alle mine spillere er klar, og jeg tager 17 mand med i truppen. Deriblandt såvel Rune Nautrup og Kristian Kirkegaard, der begge har været ude med karantæne. Det her en kamp som alle andre, men der er selvfølgelig store forventninger. Vi glæder os til at spille mod Middelfart, som i mine øjne har voldsomt mange kvaliteter. Vi kender dem rigtig godt, og de kender også os indgående, siger cheftræneren.
 
Der er gensyn med tidligere KIFére i denne kamp. Træner for Middelfart er Jes Bekke, og mon ikke, at målslugeren Søren Andreasen starter inde. Og så er Malthe Karsberg også at finde i Middelfarts trup. Det er ganske enkelt et lokalopgør, vi snakker om her. Begge mandskaber vil med garanti give alt og så lidt mere til, for at vinde. Skal Kolding IF vinde, så er det nødvendigt med opbakning udefra. Nemlig fra 12. manden. Det er tilskuerne. Fansene. Mon ikke, der kommer mange fra Middelfart? De skal da have modspil. Og er godt gæt på antal tilskuere kunne være omkring de 2000. Sådan burde det i hvert fald være.
 
God fornøjelse til alle - og held & lykke, KIF... !!