sportK - søndag den 9. juni 16.00 - tekst & friske fotos Ole Sørensen (c)  


KIFs bedste mulighed i hele kampen. André Jepsens mulighed godt halvvejs i første halvleg, som endte en lille meter forbi fjerneste stolpe

KIF manglede igen målene
DEN 'GAMLE HISTORIE' : KIF kan ikke score på sine chancer. Og ligner desværre
mere og mere en nedrykker fra jyllandsserie 2

  

Fodbold jyllandsserien 2, Kolding IF-FC Skanderborg 0-1 (0-1)

Det så svært ud for Kolding IFs jyllandsserie 2 hold inden weekendens tredjesidste spillerunde. Og med et nederlag på 0-1 til FC Skanderborg på bane 2 på Olympia, så ser det jo nu ikke ligefrem lettere ud..
 
Og desværre var forløbet af kampen 'den gode gamle historie', kendetegnende for KIFs forår...
 
- Hvis André Jepsen får puttet sin kampe chance ind i første halvleg, så var det blevet en anden kamp. Men overskriften på hele sæsonen har jo desværre været, at vi har brændt alt, alt for mange chancer. Så kan vi jo sige, at vi faktisk har spillet fint.. men tabellen lyver jo ikke. Vi har ikke været dygtige nok til at sparke bolden ind i kassen. Og i den anden ende, så kommer vores modstandere også i dag for let til sine mål. Vores spiller sparker i dag i jorden i stedet for på bolden - og det er historien om vores forår. Stort set alle mål, vi har indkasseret - de er faldet efter sådan nogle dumme fejl, erkendte KIFs cheftræner Ken Højland....
 
Egentlig virkede KIFs bagkæde med Senthu og Ofori ganske solide. Men alligevel var det lige præcist Jeffrey Ofori, som seks minutter før pausen nærmest snublede i bolden for et KIF-hold på vej fremad. Og sekunder senere lå bolden i KIFs mål bag Morten Mølbæk. Ham kommer vi i øvrigt tilbage til... Inden da havde André Jepsen den omtalte chance (se foto), hvor han desværre ikke fik det sidste træf på bolden midt i halvlegen.
 
KIF måtte satse i anden halvleg, hvor gæsterne havde trukket sig et par meter tilbage på banen i sin føring. Det gav gode chancer til bl.a. Nicklas Clausen og igen til André Jepsen. Som i de sidste minutter måtte forlade banen med et dumt 'frustrations-gult kort'. Og hvor målvogter Morten Mølbæk minutter efter sågar så rødt, efter Casper Johannesen havde kikset en tilbagelægning, som i stedet gav en friløber til en Skanderborg-spiller. Mølbæk fik dog pareret situationen - desværre med hænderne og udenfor feltet, hvilket naturligvis gav et direkte rødt kort. Michael Wullf overtog målet, og reddede faktisk KIF for at komme bagud 0-2 med en fodparade på det efterfølgende direkte frispark.
 


Michael Wulff havde midt i anden halvleg også en gylden mulighed
for at score.. Men igen ville bolden ikke i målDommer René Bertel og KIFs bænk (hér cheftræner Ken Højland)
var ikke altid lige enige - især ikke i de manglende fløjt..
 

Så det blev ved 0-1. KIF havde især i anden halvleg flere oplagte muligheder for at rette op på resultatet, men magtede det ikke af egen kraft. Og der var heller ikke hjælp at hente fra dommer René Bertel, som i anden halvleg vel havde to små - og én stor mulighed for at fløjte for straffespark til KIF. Men som ikke gjorde det..!
 
- Vi dominerer fuldstændigt i første halvleg indtil vi får det gule kort. Her er de vel stort set ikke over midten og har ikke et skud på mål. Med nederlaget i dag er tredjepladsen væk. Så nu må vi jagte den fjerdeplads, der giver play-off. Der er fire point op, så den er stadig indenfor rækkevidde. Og den ’gode gamle’ historie med 'operationen lykkedes – men patienten døde', den var desværre nok i spil igen i dag, sagde Ken Højland.
 
To kampe resterer, hvor der, som det ser ud nu, som et minimum skal fire point på kontoen. KIF mangler begge sine 'tabel-naboer - Hatting/Torsted ude, og slutter så af med en hjemmekamp imod Bramming.


stillingen er lånt fra dbu.dk