sportK - søndag den 30. juni 11.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Robin Kragelund (th) er efter en afstikker i KIF tilbage på et succesfyldt mandskab i Christiansfeld, som nu er klar til serie 2.

Christiansfeld er på vej op igen
OPRYKNING : Christiansfeld er i serie to til efteråret
  

Denne redaktion har 'store ressourcer'. Men med blot to mand som skrivende, så har vi været nødt til fra starten at stoppe de ugentlige referater ved serie to, når vi snakker fodbold. Vi skriver ikke regelmæssigt om serie tre og nedefter, kun lejlighedsvis ved helt særlige kampe. Der er ganske enkelt ikke tid!
Derfor er det ekstra dejligt at sige hjerteligt velkommen tilbage til Christiansfeld til vore spalter. For CIF hedder nemlig serie to til efteråret.
 
For ganske få år tilbage var klubben i jyllandsserien, men herefter fulgte en tur ned gennem rækkerne. Der er nu stadig spillere tilbage fra dengang, og vi tog en snak med én af dem. Nemlig Robin Kragelund. Vi spurgte blandt andre ting, om der var sket noget nyt i "Feld" siden sidst.
 
- Jo da. Vi har fået et nyt klubhus og vi er også begyndt med lidt halvlegskonkurrencer. Blandt andet noget med at kaste en bold - og den, der kommer tættest på et flag, vinder også en præmie, fortæller han.
 
Vi spurgte også til holdet. Redaktionen så en træningskamp i det tidlige forår ude i Nr. Bjert, hvor holdet mødte Seest Boldklub. Her lagde vi specielt mærke til en del nye folk, som vi aldrig havde set før.
 
- Der er stadig nogle af de gamle. Der er mig selv, Lasse Kirsch, Simon Agge Petersen og Lars Johnsen, og så har vi en række unge og helt unge spillere med omkring holdet. Jeg er selv 28 år, og aldersmæssigt spænder vi vel fra de 28-29 år og ned til omkring 17. Og vigtigst af alt er, at alle, måske lige bortset fra en enkelt, er "feldere". De tre førstnævnte navne her står også for træningen. Det er slut med dyre folk på trænerposten i denne klub, som for øvrigt har en sund økonomi, lyder det fra Kragelund, som slår fast, at man er klar til serie to.
 
- Vi har også et hold i serie 5, som faktisk var lige ved at rykke op. Det hold tager Jesper Elbæk sig af. Vi ligger mange gange på omkring 24 mand til hver træningsaften, så vi har absolut spillere nok at tage af, siger han og glæder sig over, at man igen skal spille med en dommertrio. Altså med linjedommere.
 
Så SportK.net er også glade. Vi er altid følt os utroligt godt taget imod i Christiansfeld. Så kære "feldere" ..... god sommer. Vi ses til efteråret !