sportK - mandag den 8. juli 20.00 - tekst & friske fotos Ole Sørensen / foto af KIFs tre nye spillere med TAK til Ken Jepsen KIF Fodbold  


Femogtyve spillere var mødt op til Kolding IFs første træning. Og de har travlt..!
Sæsonstarten går allerede om tre uger - og KIF har som oprykker fra 2. division haft tre uger mindre til både ferie og forberedelse

KIF's start er gået !
KIF OPSTART : 25 spillere var mødt frem. Og de får travlt !
  

Det er 'sølle' tre uger siden, at KIF spillede sin sidste (betydningsløse) kamp i 2. division. Oprykningen var her allerede sikret - og et nederlag i Jammerbugt havde kun status som en 'ridse i lakken'. Helt modsat sluttede forårets 1. division allerede den sidste weekend i maj - så de 'etablerede' klubber i divisionen har altså fået hele tre uger mere til ferie og forberedelse.
 
- Og det irriterer mig helt vildt, det skal ikke være nogen hemmelighed. For at kunne gå rundt herhjemme og se vores modstandere allerede spille træningskampe – det gjorde ærligt talt lidt ondt på mig. Men sådan er vilkårene, og det accepterer vi naturligvis, sagde KIF-cheftræner Anders Jensen efter første træningssamling.
 
Den samling startede med femogtyve fremmødte spillere med intervaltræning på bane to - og sluttede med kamptræning elleve mod elleve på selve stadion. Blandt de fremmødte var også et par spillere til 'prøvetræning' - og selvfølgelig også KIFs seneste tre kontraktspillere Niels Letort, Brent McGrath og Mads Eriksen. Kun Søren Zachariassen var fraværende fra KIFs forårstrup.. når man altså ser bort fra den lille geniale boldkunstner Kristian Kirkegaard, som har valgt at fortsætte sin karriere i FC Fredericia.
 
- Men det var dejligt at være på træningsbanen igen og dejligt at se drengene.. Vi har haft en træning med godt humør, hvor de nye allerede er faldet rigtigt godt ind. Vi gik fuldt på i dag, skruer lidt ned i morgen – og så spiller vi træningskamp imod Vejle B på onsdag. Der er knald på – men det skal der også være, for vi har en lang og hård sæson foran os. Der er ikke nogen, som kommer til at kede sig, det garanterer jeg, smilede Anders Jensen.
 
Tirsdag venter træning, onsdag træningskamp hjemme imod Vejle Boldklub, torsdag træning - og lørdag kommer Middelfart IF på besøg til endnu en træningskamp.
 


Kristian Kirkegaard spiller fra efteråret i FC Fredericia. Men var mødt op for at sige pænt farvel til sine holdkammerater


KIFs tre nye kontraktspillere, fra venstre Mads Eriksen, Brent McGrath og Niels Letort (Foto: KIF Fodbold)


KIF-træner Anders Jensen, netop hjemkommet fra en kort ferie, kunne byde velkommen til 25 spillere til første træning


Målvogter Jens Larsen er tilbage i KIF efter et ophold på Mosevej hos Kolding Boldklub


Brent McGrath (rød trøje) er ny i KIF-trøjen. En angriber, som efter første bekendtskab ser ud til at blive et værdifuldt supplement til
Denis Fazlagic og Rune Nautrup i angrebet


Og så var det en stor fornøjelse at se Niels Letort (rød trøje) tilbage på det stadion, han havde som hjemmebane i Kolding FC-tiden !