sportK - tirsdag den 9. juli 22.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

Jesper Bisgaard tilbage i KoldingQ
Q-NYT : Cheftræner Peter Pedersen får ny assistent. Fire helt unge er nye i 3F Liga-truppen
  

SportK.net fangede KoldingQ's sportschef Lennart Lindsted tirsdag. Og han havde nyheder at berette.
 
- Vi har ansat Jesper Bisgaard på en to årig kontrakt. Jesper skal være cheftræner Peter Pedersens nye assistent. De to vil matche hinanden godt. Samtidig kan jeg fortælle, at 3F Ligatruppen får tilført fire nye spillere, der rykkes op fra U18 pige DM holdet og fremover indgår som en fast bestanddel af truppen. Det drejer sig om Sofie Thrane Hornemann, Isabella Bryld Obaze, Emma Bernth samt Mathilde Braithwaite. Og vi kigger selvfølgelig nøje på de mange andre dygtige unge spillere på U18, som også er inde i en god udvikling. Muligvis kan der komme flere til i den bedste trup - men det er noget, vi arbejder på i øjeblikket, lød det fra Lennart Lindsted.
 
Jesper Bisgaard er som skrevet her på siden med på U16 og U18's tur til USA, og han var så venlig at sende en sms til sportK.net med sine kommentarer til sit nye job.
 
- Jeg glæder mig virkelig meget til opgaven, og jeg er sikker på, jeg kan bidrage med meget til holdet i håbet om at udvikle både klubben, holdet og ikke mindst spillerne. Jeg kender jo klubben, spillerne, trænere og ledere i klubben rigtig godt, så jeg ved, hvad jeg går ind til og tager opgaven sammen med Peter Pedersen meget ydmygt, for jeg har den største respekt for det arbejde, der er lavet omkring holdet tidligere. Nu skal vi videre med klubben, og det arbejde glæder jeg mig meget til at være en del af, lød beskeden fra Jesper Bisgaard, der også fortalte lidt om dagens program.
 
- Nu vil jeg tage på Venice Beach og senere til Hollywood. Måske er der en ledig stjerne på "Walk Of Stars"..