sportK - fredag den 4. oktober 22.15 - tekst & friske fotos Ole Sørensen (c)  


Mest 'bøvl' med Aabenraa havde 1. mixdouble, Jacob Hougaard Jensen og Anne Fuglsang, som måtte ud i dagens
længste dyst - og som endda 'overlevede' fire matchbolde imod sig.

Kolding BK gjorde rent bord
imod Aabenraa
HJEMMESEJR : KBK sendte Aabenraa hjem med et 'æg'
  

Badminton 1. division, Kolding BK-Aabenraa 9-0

For fire uger siden gik startskudet til Kolding BK's premieresæson i landets næsthøjeste række. Desværre med et klart 8-1 nederlag hos Solrød Strand. Modstanderen i Kolding Ketchercenter fredag aften, Aabenraa, havde nu heller ikke gjort stort væsen af sig og tabte hjemme hele 0-9 til Odense.
 
- Men se lige på tallene fra Solrød. Vi taber godt nok 8-1, men efter en match hvor otte af de ni kampe gik i tre sæt, så det var væsentligt tættere, end resultatet sådan lige afslørede. Så vores unge hold med en gennemsnitsalder på bare 19,4 år gjorde absolut en god figur derovre, trods det klare nederlag sagde KBK's Lone Mikkelsen.
 
Men var resultatet 1-8 fra første spillerunde 'misvisende', så var der til gengæld ikke mange, der kunne pille ved 9-0 sejren i aftes. Otte kampe var afgjort i to sæt, kun i matchens allerførste kamp, første mixdouble, var der spænding til det absolut sidste. Faktisk havde Jacob Hougaard Jensen og Anne Fuglsangs sønderjyske modstandere fire matchbolde ved stillingen 16-20 i tredje og afgørende sæt. Men som alligevel 'reddede kastanjerne ud af ilden' med seks vundne bolde i træk. I resten af aftenens matcher var gæsterne til gengæld et stykke vej fra sætgevinster.
 
Næste opgave for KBK venter om tre uger, igen på hjemmebanen, hvor ligareserverne Greve 2 kommer på besøg.


matchfacts lånt fra badmintonpeople.dk