sportK - lørdag den 5. oktober 19.30 - tekst Michael Juncher - friskt foto Ole Sørensen (c)  


Tarup Pårup's 'advarselsskud' på indersiden af stolpen i anden halvlegs start. Blot tre minutter før tid var der ingen stolpe i vejen for gæsterne,
som kunne tage retur med en smal - og ikke helt fortjent - sejr på 1-0

Fodbold er en ubarmhjertig størrelse. KB tabte. Og det var ikke
i orden.
POKKERS : Kolding Boldklub havde fortjent mindst et point
  

Fodbold danmarksserien pulje tre, Kolding Boldklub-Tarup/Paarup 0-1 (0-0)

Efter dukkerten og det svidende nederlag på 0-5 til Odder, rejste KB sig en hel del ugen efter men tabte dog alligevel i Herning. Denne lørdag skulle det være, at de blå igen kom på sejrskurs. Men ak og ve. Efter en første halvleg, hvor fynboerne var klart bedst, angreb KB kampen helt anderledes aggressivt i anden halvleg og skabte så store chancer, hele og halve, at holdet da mindst skulle have haft det ene point. Ja, havde KB vundet havde det som også været acceptabelt. Men igen må vi konstatere, at heldet så afgjort slet ikke er på de blås side i øjeblikket.
 
Men tilbage til kampen. Første halvleg var helt klart spillet på fynboernes præmisser. KB var aldrig på nogen måde spillet ud af brættet, men Tarups mange fikse boldspillere lod bolden gøre det grove arbejde, mens KB'erne ofte løb forgæves i de mange smukke kombinationer. Fynboerne var smartere, dygtigere på bolden og frem for alt hurtigere i tankegangen uden at KB dog var spillet ned. Og efter det første kvarter kom de blå langt bedre med. Men ingen tvivl om, at man skal være glad for keeper Nicolaj B. Laursen, der var med igen. Og det var på alle måder et godt gensyn. Han reddede KB fra at komme bagud med flere gode indgreb.
 
Efter pausen var KB næsten som forvandlet. Og holdet skabte nu også store chancer. Udover at boldspillet også var markant bedre. Sabao på venstrebacken spillede en flot anden halvleg og var med til at drive spillet frem. Christian Wulff havde gode aktioner også i venstresiden, hvor han udfordrede og skabte uro bagtil hos Tarup/Paarup. Dennis Johansen havde et forsøg, som havde fortjent en bedre skæbne, Morten Jæger var der også, mens indskiftede Martin Engels desværre ikke ramte bolden ordentligt, da han fik en gratis chance i feltet på et hovedstød. For ikke at glemme Jonas Rode, som nok kunne og burde have scoret mindst et mål. Han havde nogle rigtig gode tilbud men afsluttede for svagt. En skam, for Rode gjorde ellers en udmærket figur kampen igennem og udfyldte sin rolle godt.
 
Man sad og ventede blot på KB-målet, da vi kom til det 87. minut. Et langt udspark fra Tarups keeper blev til en stor chance til Patrick Rasmussen, der udnyttede denne lille foræring til at sende bolden ind bag Nicolaj B. Laursen, der ingen chance havde.
 
1-0 til Tarup/Paarup blev det ved. En kamp, hvor der blev givet og taget, hvilket dommeren takserede til seks gule kort. Tre til hver. Hos KB var det Morten Jæger, Dennis Johansen og Kenneth E. Petersen (hvorfor fik han dog den).
 
Cheftræner Anders Flaskager var forståeligt nok ked af det.
 
- Jeg fik det, jeg forlangte af mine spillere i dag. Fuldt ud. Alle kan sagtens se sig selv i spejlet og være tilfredse med indsatsen. Der var masser af hårdt arbejde. Men vi er altså inde i en negativ cirkel, og det er i den grad stolpe ud. Vi må videre og lade være med at kigge på pointtavlen. Nu kigger vi fremad til næste kamp, sagde cheftræneren.
 
Christian Wulf, Sophus Raarup og Oliver Buhl blev erstattet efter pausen af Nicolaj Haysen, Martin Engels og Carl Nørby.
 
KB får mange roser fra dette site for en dedikeret indsats og lejlighedsvis også flot fodboldspil. Stærkest blandt mange stod Kenneth E. Petersen, der sammen med makkeren bagtil Morten Jæger var et godt bolværk. Også keeper Nicolaj B. Laursen var stærk, Sabao også især efter pausen, mens Dennis Johansen og Oliver Buhl ydede et kæmpearbejde på midtbanen. Det trækker ned for Jonas Rode med hans misbrugte chancer, men han skal roses for en fin og behjertet indsats. Og så mangler man i den grad at sætte Anders Thomsen i spil. Ærgerligt man ikke får nok ud af hans spidskompetencer.
 
Næste kamp næste lørdag i Odense mod OKS.