sportK - lørdag den 5. oktober 17.00 - tekst Michael Juncher - friskt foto Ole Sørensen (c)  


Der var mere fight og vilje end egentlig 'pænt' fodboldspil, da Seest og Vejen lørdag eftermiddag delte point

Seest Boldklub tjente et point
OKAY ! : Cheftræneren var godt tilfreds efter 1-1
  

Fodbold serie 2, Seest Boldklub-Vejen 1-1 (0-0)

Vejen startede bedst, men blev bremset af et gult kort.
 
- Vi kom bedre med herefter, og alt i alt synes jeg, at begge hold kan være godt tilfreds med et uafgjort resultat, mente cheftræner Henrik Mathisen, der også nævnte, at Seest nu er bedst indbyrdes i forhold til Vejen. Sådan noget kan godt blive vigtigt i den sidste ende.
 
Vejen bragte sig foran, men Nicolai Benjamin Witt Holm fik udlignet, og han blev da også kampens spiller.
 
- Det var en tung bane i dag, og vor boldomgang var også derefter. Og denne kamp vil bestemt ikke gå over i fodboldhistorien. Men nu har vi fire kampe tilbage, og mon ikke, vi nok skal få de nødvendige point for at blive i rækken, sagde Henrik Mathisen, der betegnede det ene point som et arbejdspoint.
 
Den tror sportK.net også på. Seest har nitten point for ti kampe på tredjepladsen, og holdet mangler Midtals ude, Løjt og Christiansfeld hjemme samt topholdet SUB Sønderborg ude. Den sidste kamp bliver meget svær - men mon ikke at alt er faldet på plads i toppen af rækken til den tid? Hvis SUB vinder i morgen søndag over Graasten, så er oprykningsløbet vist kørt.
 
- I aften har vi bødekassefest for holdet. Vi har mange penge i kassen men bruger nu ikke det hele, lød det afsluttende fra Henrik Mathiesen.