sportK - lørdag den 5. oktober 17.15 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Kolding IF's U19 knuste Næstved
TAKTISK : Næstved blev tvunget til en anden forsvarsorganisation af et hidsigt
og taktisk godt indstillet Kolding IF-hold

  

Fodbold U19 drengedivisionen, Kolding IF-Næstved 5-1 (3-0)

Cheftræner Senthu Ariayanayagam bruger meget tid på at se video af de kommende modstandere. Og han havde selvfølgelig kigget på Næstved.
 
- Jeg havde set, at de ofte spiller med blot tre mand i bag. Og det lagde vi vor taktik efter. Vi fik snakket med vore spillere om, hvor og hvornår og hvor "hidsigt" presset på deres bageste forsvar skulle være. Og det lykkedes faktisk så flot, at vi var foran 3-0 ret tidligt i kampen, fordi vi fik skabt chancer via vort gode stærke pres. Og frem for alt fik vi scoret på chancerne. Det har det knebet med i andre kampe, men i dag er det så bare mega glædeligt, at vi får udnyttet chancerne, sagde han.
 
Næstved gik forholdsvist hurtigt over til at spille med fire mand bagtil i stedet. Men vi fik løst den nye situation, sagde en veltilfreds cheftræner.
 
I pausen snakkede man om, hvordan man skulle komme ud og spille de sidste 40 minutter.
 
- Rent mentalt var det vigtigt, at vi blev enige om, at vi ikke skulle ud at forsvare 3-0 føringen. Næh, vi skulle ud og prøve at spille offensivt og lægge pres for at udbygge føringen. Det gjorde vi så også ved at bringe os på 4-0 og 5-0. At de så får et lidt tilfældigt mål til sidst kan ikke ødelægge noget, lød det fra cheftræneren.
 
Jonas Ussing, Nicklas Clausen, Patrick Hedegaard, Nicklas Clausen og Nicolai Dupont Sørensen var målscorere.
 
- Jeg vil helst ikke fremhæve nogen fremfor andre i dag. Det var holdet, der sikrede os sejren, sagde Senthu Ariyanayagam.
 
Næste kamp er næste lørdag ude mod HB Køge.