sportK - lørdag den 5. oktober 18.30 - tekst Michael Juncher - friskt foto Ole Sørensen (c)  


Igen i dag var der masser af 'plusser' på træner Jesper Gejl Larsens blok til sit hold

Sikker sejr til KoldingQ U18 pige DM
FIRE : KoldingQ ligger på fjerdepladsen og udvikler sig hele tiden
  

Fodbold U18 pige DM, KoldingQ-Lyseng 3-1 (2-1)

Sille Fuhlendorf til 1-0, Sarah Thygesen til 2-1 samt Ajla Julardzija til 3-1 var målscorerne i 3-1 sejren over et godt kæmpende hold fra Lyseng, som ikke hører til i toppen. Men Lyseng skal man aldrig tage let på, for, som cheftræner Jesper Gejl Larsen sagde, så bliver de altid - som i altid - véd!
 
Hans hold tog nu heller ikke let på Lyseng, men man prøvede noget andet.
 
- Det var sådan set ikke et nyt system, vi forsøgte os med. Det var mere end formation, en anden måde at angribe en kamp på. Vi spiller nogle gange uden deciderede kanter, men det gjorde vi i dag med folk som Sille Fuhlendorf og Sarah Thygesen. Det handlede også om, at vi i dag manglede nogle profiler, som er med U19 landsholdet. Det handlede om at gøre vore bedste spillere gode og bedre. Man skal ikke glemme, at vi forfærdeligt gerne vil vinde fodboldkampe, men i det store og hele handler det altså mest om udvikling. Vi skal udvikle vore spillere til at spille på et højt niveau som f.eks. Gjensidige Kvindeliga. I nogle kampe har vi savnet indlæg fra kanterne, og det fik vi så i dag. Jeg er faktisk lidt stolt af spillerne og holdet, fordi vi formår at tænke og spille anderledes, lød det fra en yderst tilfreds Jesper Gejl Larsen, der mente, at hans hold i lange perioder spillede flot og fornuftig fodbold og fuldt ud fortjente sejren.
 
Næste lørdag går turen til København for at møde B 93. - B 93 fik stryg i dag med 0-9 til Fortuna. Nu skal vi i skole den kommende uge og lære, hvordan man tackler at møde et hold, der i den grad er blevet spillet ud af banen, sagde han.
 
Seval Erouglu er U17 landsholdsspiller og her højre back.
 
- I dag spillede hun midtstopper. Og det gjorde hun flot. Det er fint at kunne dække flere positioner, roste cheftræneren.