sportK - torsdag den 10. oktober 17.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

Kolding IF møder hold med store ambitioner
REVANCHE ? : Sidst FC Nykøbing vandt var den 30. august. Dengang slog de Kolding IF 3-2
  

Fredag 18.00, Autocentralen Park :
Fodbold NordicBet Ligaen, Kolding IF-FC Nykøbing


FC Nykøbing har store ambitioner. Målet er at spille i superligaen i 2022. Og hvorfor ikke? Men lige nu og her, i sæsonen 2019/2020, drejer det sig nok mere om at forblive i rækken, og holdet er pt. rækkens nummer seks med 16 point.
 
Kært barn har mange navne. For mange år siden var der klubberne B 1921 og B 1901. De blev slået sammen til Nykøbing Falster Alliancen. Fra 2006 hed det så Lolland Falster Alliancen, og fra 2013 har det heddet FC Nykøbing. Klubben har fået tilført nogle tidligere superligaprofiler, og det er uden al tvivl et mandskab, man skal have stor respekt for.
 
- Det er et meget rutineret hold, der har nogle store profiler. Et meget homogent hold med en god offensiv. De har blandt andet slået Vejle Boldklub i Vejle, og de spillede uafgjort i Fredericia for nylig, siger Kolding IF´s cheftræner Anders Jensen, der har stort set samme trup som sidst.
 
- Mikkel Dongsted glider ud, for vi har igen vor anfører Rune Nautrup tilbage efter karantæne Ellers er der ingen ændringer, lyder det fra cheftræneren, som har haft nogle gode træningspas med sine spillere i ugens løb.
 
- Kampen fredag vises på TV 3 Sport, og det er fjerde gang i år, vi spiller en TV-kamp. Dejligt med den store opmærksomhed på os.
 
FC Nykøbing vandt sidst en fodboldkamp den 30. august. Netop over Anders Jensens tropper. Det er tid til revanche, Kolding IF !