sportK - fredag den 25. oktober 22.00 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Første herredouble Phillip Illum Klindt og Jacob Hougaard Jensen vandt i to sæt.

KBK fik tre point imod topholdet
RESERVER : Greve 2 er 'reservehold' til klubbens elitedivisionshold.
Og nærmest suveræne i 1. division

  

Badminton 1. division, Kolding BK-Greve 2 3-6

Heller ikke Kolding BK kunne stoppe topholdet, 'suveræne' Greve i deres march i toppen af den næstbedste række. Fredag aften vandt de sjællandske elitedivisionsreserver med 3-6 i Kolding Ketcher Center og tog dermed ni point med sig hjem over bælterne - seks point for de seks sejre og tre for at vinde matchen.
 
Sådan er de nye regler i badmintonspillernes divisioner. Og dermed kan KBK trods den tabte match glæde sig over aftenens tre point, som holder klubben på den fjerdeplads, der vil give en plads i oprykningsspillet i foråret.
 
KBK's sejre faldt i de to damesingler samt i første herredouble. Anne Fuglsang sled sig til en tresæts-sejr over Sia Berg med cifrene 21-19, 11-21 og 21-15, mens Frederikke Toft vandt en smal sejr i to sæt over Anna Bygum, 21-13, 22-20. Endelig var der som nævnt sejr til første herredouble Phillip Illum Klindt og Jacob Hougaard Jensen, som vandt 21-18, 25-23. Nævnes skal dog også at både KBK's første mixdouble og anden herredouble sled ekstra for sagen - men begge måtte se sig slået i tre sæt.
 
KBK spiller igen om tre uger ude imod Ikast.