sportK - fredag den 15. november 11.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos KIF Fodbold / Ole Sørensen (c)  


Erik Nielsen / Rune Nautrup

Kolding IF spiller efterårets sidste kamp i Skive
FOKUS : Træner Erik Nielsen har tre nøgleord forud for søndagens kamp
  

Søndag 15.00, Hancock Arena, Engvej 17, 7800 Skive :
Fodbold NordicBet Ligaen, Skive-Kolding IF


Vi vil ikke skrive noget om Skives fodboldhold i denne artikel! Bortset fra at holdet har 21 point for 17 kampe, har en målscore på 23-25 - og at Skive er et stærkt hold, der for nylig har besejret Fredericia med 2-0, har spillet 0-0 mod Vejle - og så også har tabt 1-3 til bundholdet fra Roskilde samt vundet 2-0 i Køge. Skive har to mand i karantæne til denne kamp, hvilket i øvrigt ikke siger så meget al den stund, at klubben har en meget stor trup.
 
Og inden vi går over til at skrive om Kolding IF, er det vigtigt, her op til jul, at fortælle, at Hancock Bryggerierne, som ligger på Humlevej i Skive, er kendt for at lave en meget stærk julebryg.
 
Og nu til Kolding IF. Efter fyringen af Anders Jensen i mandags, var det klart, at assistenttræneren skulle overtage og føre holdet frem til og over den sidste kamp i dette efterår. Og det er så, hvad Erik Nielsen har gjort i løbet af ugen. Nu mangler blot kampen i Skive. Og han har været godt tilfreds med ugens træningspas.
 
- Vi har haft en god træningsuge. Vort fokus har koncentreret sig omkring tre nøgleord. Energi, gejst, humør. Det synes jeg, spillerne har taget til sig. Vi har også sørget for under træningen at lave nogle forskellige konkurrencer, som har fået smilene frem. Nu træner vi let lørdag formiddag, hvor vi finpudser nogle ting. Men allerede nu her torsdag aften har vi fuld fokus på kampen i Skive, så vi kan slutte ordentligt af, lød det Erik Nielsen, der er cheftræner i søndagens kamp med god assistance på bænken af målmandstræner Christian Dybro.
 
Anfører Rune Nautrup
 
SportK.net fik fat i anfører Rune Nautrup torsdag aften. Han var lige kommet hjem fra træningen. Og også fra noget andet.
 
- Vi spiser jo sammen hver torsdag aften efter træningen, og i aften stod menuen på en thai-inspireret risret. Mht. kampen i Skive, så føler jeg egentlig ikke, jeg som anfører har et ekstra ansvar i forhold til de ting, der er sket denne uge. Jeg og de andre vil som sædvanlig gøre alt for at vinde. Foreløbig har vi snakket om, at vi skal prøve at presse højt oppe og erobre nogle bolde. Så vi skal nok finde ud af, hvordan vi skal spille kampen. Vi plejer at spille jævnbyrdige kampe mod Skive, og sådan kan det også blive denne gang, sagde Rune Nautrup.