sportK - fredag den 15. november 11.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Signe Baatrup meldes klar efter sin skadespause

VSK Aarhus er KoldingQ's sidste modstander i grundspillet
SVÆRT NOK : KoldingQ er på en vanskelig opgave mod et hold, som ofte spiller
lige op med de bedste

  

Lørdag 13.00, Autocentralen Park :
Fodbold Gjensidige Kvindeliga, KoldingQ-VSK Aarhus


Det er sidste kamp i grundspillet, og KoldingQ kan for så vidt tage det roligt. Holdet er kvalificeret til slutspillet om DM til foråret. Spørgsmålet er så, om en sejr, som vil bringe holdet á point med VSK, er nok til at tage den femteplads, som giver to point at tage med sig i slutspillet. Én ting er dog sikker. Skal det lykkes, så skal sejren være ude i ekstremerne. KoldingQ's målscore er minus 15, mens VSK's ditto er plus tre. Så skal vi ikke bare slå fast, at Kolding bliver nummer seks.
 
Holdet, og klubben i det hele taget, kan med nogen ret kaldes for en flok nomader. For siden Kolding Boldklub nægtede klubben at benytte kunststofbanen på Mosevej, har man levet en tilværelse som nomader. I hvert fald træningsmæssigt. I denne uge var der et helt nyt sted på tapetet.
 
- Vi har følt os lidt ligesom i et cirkustelt, for vi har trænet forskellige steder. Vi har trænet en enkelt gang ved Kildevæld Efterskole lige udenfor Kolding. De har en næsten splinterny kunststofbane, som Winther Sport Og Fritid, som er eksperter på dette felt, har anlagt. Flot bane og meget lig banen i Silkeborg. Derudover har vi trænet ved Vejen Idrætscenter samt et par gange i Sdr. Stenderup. Det har været fint nok - men nu glæder vi os til at få vort eget sted, sagde cheftræner Peter Pedersen.
 
Han kunne også berette om en skadesfri trup, hvor en spiller kan gøre comeback, hvis hun kommer på banen.
 
- Vi har Signe Baatrup med i truppen. Hun har været ude nu i over tre måneder. Jeg håber virkelig, hun fremover slipper for alvorlige skader, for hun har været nok igennem. Dejligt at have hende med igen, for hun kan vel dække alle pladser bortset fra målmand, mente cheftræneren.
 
- Vi giver alt, hvad vi har for at slutte godt af på stadions dejlige bane, hvor vi føler os godt tilpas.