sportK - lørdag den 16. november 17.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


KIF-træner Sentu Arianayagam

Nederlag til Kolding IF's U19
SLUTPRODUKT : Det sidste mangler. Nemlig målene
  

Fodbold U19 drengedivisonen, Kolding IF-B 93 1-3 (0-0)

Det var som ikke fordi det var en trist cheftræner Sentu Arianayagam, vi fik fat i lørdag eftermiddag. For han havde mange rosende ord om sit holds præstation. Men der mangler noget. Nemlig mål.
 
- I dag havde vi valgt at spille en ny formation. Vi spillede 3:4:3. Ligesom 1. divisions holdet. Og i første halvleg gjorde vort voldsomme presspil ondt på B 93. Vi erobrer mange bolde og sætter nogle muligheder op. Men vi mangler det allersidste. Nemlig at score nogle mål. Og det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med, sagde cheftræneren.
 
Efter pausen måtte en af holdets meget centrale spillere gå ud. Han var ikke helt klar. Han er en vigtig spiller centralt på midtbanen, og han manglede helt tydeligt. Det kostede nok det første mål til B 93, som også bragte sig på 2-0. Det var på et straffespark.
 
- Igen synes jeg, vi bliver hårdt bedømt. Som jeg ser, laver vores keeper ikke noget, der kan give et straffespark. Det blev så også 0-3, inden vi endelig fik scoret. Det var Henrik Madsen, der knastørt sparkede bolden ind. Inden da havde vi haft to 100 % chancer, sukkede cheftræneren.
 
Næste kamp er den kommende lørdag. Den spilles også på Egtved Kunstgræs, og det er AC Horsens, der kommer på besøg.