sportK - lørdag den 16. november 18.30 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  

KoldingQ's U18 tabte efterårets sidste kamp
LANG PAUSE : Der er lang tid til næste turneringskamp. Det er først i marts.
  

Fodbold U 18 pige DM, Varde-KoldingQ 3-2 (1-2)

KoldingQ førte ved pausen 2-1. Men tabte 2-3. Når man taber en fodboldkamp er det sådan, at så tænker man frem til næste kamp, hvor man vil revanchere sig. Og det irriterer cheftræner Jesper Gejl Larsen, at hans hold ikke skal spille igen næste weekend.
 
- Det ville være dejligt. I dag var vi langt væk fra det, vi kan. Så det ville være dejligt at spille næste weekend og vaske pletten af. Men sådan er det desværre ikke, sagde han. Ja, næste kamp er langt væk. Det er først den 7. marts næste år, hvor OdenseQ kommer på besøg.
 
Emma Veletanlic bragte holdet på 1-0. Varde udlignede, Men Bjørk Birgertoft scorede til 2-1, hvilket også blev status ved pausen. Det var også Bjørk Birgertofts første mål for U18. Hun er bare 16 år og kan få en fin fremtid.
 
- Vi kom bagud 2-3 og satsede hele butikken. Men forgæves. Et eller andet sted synes jeg, vi kunne have fortjent uafgjort, men Varde syntes at ville det mere end os, Så på den baggrund er sejren okay, mente han.
Holdet træner videre indtil den 21. december.
 
- Og så mødes vi 3-4 uger senere og starter op, så vi er klar til at være med til at jagte guldet i foråret, sagde Jesper Gejl Larsen.
 
KoldingQ ligger lige nu nummer tre med 23 point. Det er det eneste hold, der har spillet sine tolv kampe i grundspillets første runde. Alle de andre mangler fra én til tre kampe. Så tredjepladsen holder ikke længe. Om holdet kan komme til at spille om guldet afhænger af resultaterne i de sidste kampe i efteråret.
 
Vidste I for resten, at KoldingQ er det hold, der har scoret flest mål hidtil? Men det er holdet med sine 38 mål.