sportK - søndag den 17. november 11.15 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Siv Bertelsen vandt både sin single og double i Aahus. Alligevel rakte det kun til et smalt nederlag imod Skovbakken

KTK tabte en ellers helt lige
match i Aarhus
LIGE KAMP : Skovbakken og Kolding TK spillede lige op. Men hjemmeholdet
havde tabt færrest sæt..

  

Tennis 1. division damer, Skovbakken-Kolding TK 4-3

Det blev både en fuldstændig lige match - og også en lidt usædvanlig afvikling af samme, da Kolding Tennis Klubs damer i den næstbedste række tabte med mindst mulig margin i Aarhus.
 
Der stod nemlig uafgjort 2-2, da de fire singler var spillet. Lykke Bertelsen og Siv Bertelsen havde sikret KTK's sejre i henholdsvis to og tre sæt, mens Felicia Damm Nielsen og Benedicte Kjer Berthelsen begge havde tabt klart i to sæt.
 
Lige hér måtte kampen noget usædvanligt holde en ufrivillig pause, da banerne skulle bruges af en herrekamp. Og da matchen endelig blev færdigspillet med de to doubler stod der stadig uafgjort på tavlen efter en tresætssejr til Siv Bertelsen og Benedicte Kjer Berthelsen - og nederlag i to sæt til Felicia Damm Nielsen og Lykke Bertelsen. Og så måtte der tælles sæt for at finde dagens vinder. Her var Skovbakken bedst med sine otte imod KTK's seks - og dermed bevarede hjemmeholdet sig dermed sin status som ubesejret med maksimumpoint tolv for sine første tre kampe. Men KTK kunne i det mindste 'brøste sig' af at have været det hold, som indtil nu har presset Skovbakken mest. Og kunne trods alt tage tre 'rare' point med sig fra Aarhus.
 
Næste kamp - den sidste i 2019 - venter allerede på lørdag, hvor Sønderborg gæster Kolding Ketcher Center med kampstart 10.00.


stilling lånt fra dtf.dk