sportK - søndag den 17. november 18.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


F

Aarhusianske tærsk til Kolding HK
TRETTEN : KH tabte med 13 mål. Nu skal holdet snart til vinde
  

Håndbold 3. division herrer, Viby-Kolding HK 38-25 ( 19-13)

Det begynder virkelig at se faretruende ud for Kolding HK's herrer. Nederlaget i Aarhus var det ottende i streg. Så det må snart være på tide at vinde nogle håndboldkampe. Otte nederlag på stribe er ikke godt. Men hvis vi lige kigger lidt på tabellen, så er der ingen grund til at skrive holdet ned endnu. Rækken består af tolv hold, og nummer otte Hasle KFUM har seks point. Så helt håbløst er det ikke. Nummer elleve og tolv rykker ud, mens nummer ti er alvorligt nedrykningstruet. Så måske var det en god ide, Kolding HK, at vinde den næste kamp. Det er på lørdag i Parkhallen, hvor Odder kigger forbi.
 
Jonas Halldorsson var chef på dagen, da Henrik Pedersen var på noget uddannelse. Vi fangede ham i bilen hjem. Og vi kunne tydeligt høre, at humøret har man ikke mistet.
 
- Vi spillede faktisk udmærket angrebsspil hele kampen, og 25 scorede mål er godkendt. Vi brænder dog for meget. Vi har vel en seks-syv stykker fra stregen, som vi ikke udnytter. Og så er vi udfordret forsvarsmæssigt med flere afbud. Vi var blot ni spillere af sted. To målmænd og syv markspillere. Og det var på grund af diverse afbud med skader og sygdom. Men vi har ikke mistet humøret og troen på, at det kan lade sig gøre, sagde Jonas Halldorsson.