sportK - tirsdag den 19. november 17.30 - tekst Michael Juncher - foto lånt fra KoldingQ's web   

KoldingQ vinder U16 Liga suverænt. Fire spillere til samling for U17 landsholdet
  

Det går godt i KoldingQ. Søndag vandt U16 Liga 1 med 4-1 over AC Horsens. Det var sidste kamp i efteråret, og assistenttræner Oliver Lundgaard kunne se tilfreds på.
 
- Vi vandt rækken suverænt. Ubesejret i fjorten kampe, og alt i alt fik vi fyrre point og sluttede fjorten point foran nummer to. Til foråret spiller vi i Liga 1A. De fire bedste i vores række møder de fire bedste fra Jylland nord. Så forhåbentlig kan vi til sommer kalde os danske mestre, lød det den blot 19-årige træner, der også har travlt i skolen på Rosborg Gymnasium i Vejle.
 
Til foråret er Karsten Storm fortsat cheftræner for U16 Liga A med Oliver Lundgaard ved sin side. Karsten Storm er en erfaren og dygtig træner, som Lundgaard givetvis også i fremtiden vil kunne lære meget af.
 
- Vi har trænet lidt forskellige steder. Vi har været på BGI Akademiet og trænet også i Vejen. Men nu glæder vi os til at få vort eget i Bramdrupdam. Foreløbig træner vi videre. Der er planlagt en træningskamp den 15. december imod Billunds U16 drenge. Så holder vi lidt ferie og mødes så midt i januar. Men spillerne har fået besked på at holde sig i form i ferien, siger Oliver Lundgaard, der sin unge alder til trods selv er en ganske erfaren mand. Han er blandt andre ting instruktør i Goal Station og ved stort set alt om, hvordan den bedst benyttes. På det nye anlæg i Bramdrupdam vil der også blive opstillet en Goal Station, så mon ikke Oliver Lundgaard kommer til at bruge mange timer der.
 
Han kommer også ind på den store opbakning, der har været omkring hans hold.
 
- Til kampen i søndags mod Horsens var der vel omkring de 150 tilskuere. Og i det hele taget har forældreopbakningen været fantastisk hele vejen igennem. Det vil jeg gerne sige mange tak for, lyder det fra Oliver Lundgaard.
 
Det går også godt for U17-pigerne i klubben. Træneren for U17 landsholdet har indkaldt 20 spillere til en samling og to landskampe mod Holland. KoldingQ har Emma Veletanlic, Seval Eroglu , Ajla Lulardzija og Sarah Katrine Thygesen med.