sportK - torsdag den 28. november 10.15 - tekst Michael Juncher   

Gælden er væk. KB og KoldingQ
kan nu se fremad.
Niels Sterndorff fik en opringning
PENGE : KoldingQ har betalt deres gæld til Kolding Boldklub. 3P Logistics ny hovedsponsor
  

Det meste af efteråret har KoldingQ måttet finde alternative løsninger med hensyn til træningen. Årsagen har været et økonomisk mellemværende mellem Kolding Boldklub og KoldingQ. Kolding Boldklub ville have de penge, KoldingQ skyldte. KoldingQ på den anden side foreslog nogle betalingsløsninger. Men de to parter kunne ikke blive enige, så det endte med, at Kolding Boldklub nægtede KoldingQ adgang til at træne og spille på kunststofbanen på Mosevej.
 
KoldingQ har trænet mange steder. Og vi skal lige nævne, at det ikke bare har drejet sig om holdet i Gjensidige Kvindeligaen. Men det er, trods alt, gået op det hele. Undervejs har man været forbi Kildevæld Efterskole, Sdr. Stenderup, Vejen Idrætscenter og BGI Akademiet. Foruden et svømmebad, når der ikke var fodboldbaner til rådighed..
 
Kolding Boldklub og KoldingQ har ladet sig skille. Man kan vist ikke just tale om en lykkelig én af slagsen. Men nu er det pengemæssige i hvert fald i orden. For Niels Sterndorff, formanden for KoldingQ, fik en opringning. Det var fra Paw Kristensen, hovedaktionær og stifter af 3P Logistics, der fortalte, at han ville gå ind og betale KoldingQ´s gæld til Kolding Boldkiub.
 
Det sagde Niels Sterndorff selvfølgelig ja tak til. Og nu er KoldingQ gældfri. Sterndorff var en glad mand. I pressemeddelelsen lød det blandt andet sådan : "Det er en pragtfuld dag at kunne annoncere, at vi og KB har indgået et godt forlig, som vi i KoldingQ er rigtigt glade for"
 
Paw Kristensen er som skrevet hovedaktionær i 3P Logistics. Fremover er han også hovedsponsor i KoldingQ. Og firmaets logo vil fremover pryde trøjen på KoldingQ-spillerne. Så mon ikke der nu er fred mellem de to klubber. Kolding Boldklub er nu helt sig selv på Mosevej. KoldingQ er flyttet til nye lækre omgivelser i Bramdrupdam.
 
Formanden for Kolding Boldklub Carsten B. Grubach er også glad.
 
- Klubberne er enige om, at nu er gælden væk. Det er godt for alle parter, sagde han onsdag aften.
 
Vi kommer tilbage til KoldingQ i morgen fredag. Der er mere nyt.
 
JULEFRED
 
Julefreden er indtrådt på fodboldfronten. Nu mangler vi sådan set bare, at Kolding IF Fodbold kommer ud med nogle betragtninger om den bemærkelsesværdige fyring af cheftræner Anders Jensen for nu over to uger siden. Og hvad sker der på spillerfronten. Så vidt vi er orienteret, så er der adskillige spillere, der har kontraktudløb med udgangen af december. Og hvordan ser det ud med nye spillere? Og... hvem skal være ny cheftræner i Kolding IF?
 
I løbet af dagen ringer vi til sportschef Nicki Simling. Vil han snakke? Forhåbentligt. For vi vil vist alle gerne have nogle svar...