sportK - lørdag den 1. december 16.15 - tekst Ole Sørensen - arkivfoto Betina Ø. Christensen, Trekanten KIF  

God start for 'det nye kuld'
GODT VANT : Trekanten KIF's ungdom har de seneste år 'vadet' i DM-guld og pokalsejre.
Nu er stafetten givet videre og en ny generation skal tage over...

  

Bowling ungdomsliga, 1. & 2. spillerunde

Trekanten KIF har i den ældste ungdomsrække gennem en årrække nærmest haft patent på både DM guld samt jyske og danske pokaltitler. Nu er navne som Mathias Grønne Ankerdal,
Erik Grundahl, Cecilie J. M. Dam, Martin Emborg Biltoft og Marcus Christensen dog alle faldet for aldersgrænsen. Og som allerede for et par spilleres vedkommende er ved at bide sig fast hos de bedste seniorer også. F.eks. har Cecilie J. M. Dam haft debut i dame ligaen. Så nu skal en ny generation forsøge at 'passe de store sko', som de fem nu er blevet for gamle til.
 
Trekanten KIF's nye kvartet indeholdt i weekendens dobbelte spillerunde i henholdsvis Kastrup og Køge nye navne som Emil Høstbo, Hanne Boros Antonsen, Emil Enemark Frandsen og Julie Kühne Johansen. Også en kvartet, som først skal vænne sig til atmosfæren - for især lørdagens resultater fortalte, at der i år nok må slides hårdere for at få årets eftertragtede medaljesæt.
 


Trekanten KIF's unge kvartet, som de seneste år har sikret klubben både DM guld og (som hér) pokalsejre i en lind strøm.
Nu er en ny generation på vej

Efter en førstedag i Kastrup 'på det jævne' med tre sejre og lige så mange nederlag, så var der anderledes 'bid' i kuglerne søndag i Køge, hvor det blev til fem sejre af seks mulige.
 
Efter nye sejre over Brasilia, BK Sisu og S.A.S. fortsatte holdet med sejre over også Ravnsborg og H.U.K. 96, som holdet ellers havde tabt til lørdag. Dagens eneste nederlag blev på beskedne tolv kegler til ligaens nuværende førerhold, Haslev HK - trods selv at score flotte 601 point over de tre matcher. Trekantens største keglefald i weekenden blev på 615 point sat i søndagens match imod S.A.S. Hvor Emil Høstbo i øvrigt var topscorer med yderst fornemme 232 point.
 
Næste spillerunde afvikles den første weekend i det nye år, hvor Trekanten har fordel af sine hjemmebaner lørdag.


stilling lånt fra bowlingportalen.dk