sportK - tirsdag den 3. december 22.00 - tekst Michael Juncher - arkivfotos Ole Sørensen (c)  


Peter Pedersen siger stop i KoldingQ

KoldingQ får en ny begyndelse i 2020. Og med to nye trænere
TRÆNERE VÆK : Peter Pedersen og Jesper Bisgaard stopper begge.
  

KoldingQ skriver i en pressemeddelse, at man glæder sig til 2020 på et splinternyt baneanlæg i Bramdrupdam med de fineste faciliteter og med flere spillere end nogensinde før.
 
Klubben skriver også om de fine resultater, man har opnået i 2019. Her kan bl.a nævnes, at U16 vandt deres række suverænt, U 18 pige DM kan holde juleferie på en andenplads, kvindeserie vest klarede sig også godt, mens flagskibet KoldingQ i Gjensidige Kvindeligaen klarede at spille sig med i slutspillet om DM til foråret. Og er i semifinalen i Sydbank Pokalen med ret gode chancer for at spille sig i finalen for anden gang på tre år. Og man er også sikret en plads i Kvindeligaen i efteråret 2020.
 
Men opstarten bliver med to nye trænere. Cheftræner Peter Pedersen og assistenttræner Jesper Bisgaard har begge valgt at stoppe med udgangen af december.
 
SportK,net fangede sportschefen Lennart Lindsted torsdag aften. Han var allerede i gang med at finde nye trænere.
 
- Der er slet ingen dramatik i, at Peter Pedersen og Jesper Bisgaard holder. Nu går jeg i gang med at starte processen op med at finde nye trænere. Jeg har et stort netværk, og det vil jeg benytte mig af. Der er allerede nogle navne på blokken, og jeg regner med at kunne melde noget nyt ud i løbet af kort tid. Men vi skal være grundige, for vi skal have de helt rigtige mennesker. Der er i øvrigt mange spændende ting på vej i KoldingQ, som I alle kan glæde jer til at høre mere om, lød det fra Lennart Lindsted.
 
Ved indvielsen af anlægget i Bramdrupdam (næste lørdag 14. december 12.00-15.00, red) tager sportK.net en snak med de to afgående trænere, hvor vi snakker foretid, nutid og fremtid.