sportK - fredag den 11. september 12.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Dennis Johansen

Kolding Boldklub er klare "underdogs" mod Hedensted
PROBLEMER : Cheftræner Anders Flaskager skal trylle til aftenens kamp
  

Fredag 18.15, Mosevej Sportsplads :
Fodbold danmarksserien, Kolding Boldklub-Hedensted


- Du kan roligt skrive, at vi er "underdogs" til denne kamp, lød det, da vi fangede cheftræneren torsdag eftermiddag. Og det må da også siges, at der er problemer før kampen. For det er på vigtige positioner, at man har skader.
 
- Thomas Heiker er en meget vigtig spiller for os, men der er vel 40 % chance for, at han spiller. Han er anfører og dirigenten i bag. Og helt fremme ser det skidt ud for Nicolai Dupont, der helt klart er vort stærkeste våben på den position. Heller ikke Sophus Linnet Raarup er helt klar, lyder det fra cheftræneren.
 
Han har heldigvis også noget at glædes over.
 
- Med hensyn til et eventuelt fravær af Thomas Heiker, så kan jeg jo altid flytte rundt med Dennis Johansen. Den mand er en drøm for enhver træner. Han har løftet sit niveau helt enormt, og han spiller altid for holdet, roser Anders Flaskager.
 
Hedensted er et godt og stærkt fodboldhold, som har ambitioner om mere end danmarksserien. Så lad os endelig udnævne dem til at være favoritter i aftenens kamp, som bliver spillet på bane 1. Og ikke kunststofbanen.