sportK - lørdag den 12. september 17.30 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen (c)  

KIF's U19 vandt i overtiden
OVERTID : KIF's U19 vandt sin anden sejr i efteråret på et straffespark i
overtiden i Bagsværd, hvor hjemmeholdet AB tog imod

  

Fodbold ungdoms divisionerne
 
U17 AB-Kolding IF 2-0 (2-0)
U19 AB-Kolding IF 3-4 (0-3)


U17
 
Lørdagens hjemmehold AB overhalede Kolding IF's ellers ganske succesfulde U17 hold i tabellen med en 2-0 sejr på sine hjemmebaner i Bagsværd. Begge mål faldt indenfor den første halve time i første halvleg på mål af Emil Corfitzen efter tolv minutters spil og af David Stückler tæt på den halve time. Og derved blev det, i øvrigt efter en ganske fair spillet kamp med blot et enkelt gult kort til hvert mandskab.
 
U19
 
KIF's U19 fik bragt balance i sin statistik med sejren over AB og er nu noteret for seks point for fire kampe efter to sejre og to nederlag. Sejren kom efter en første halvleg, hvor der stod KIF på nærmest alt, som førte hele 3-0 ved pausen efter to mål af Søren Straagaard Møller og et enkelt af Emil Sieverts Sand.
 
Men derfra blev det straffesparkenes kamp. AB reducerede til 1-3 og 2-3 på to straffespark, inden Adam Ahmad udlignede til 3-3 i det sidste minut. Men fire minutter inde i overtiden var det KIF's tur til at få et straffespark, som Benjamin Zjajo omsatte til slutresultatet 3-4. En bét for hjemmeholdet, som tilmed måtte se Lucas Nielsen få rødt kort efter kampens afslutning.
 
Både U17 og U19 spiller igen hjemme næste weekend, hvor Østerbro-holdet B.93 gæster bane 4 på Olympia.