sportK - søndag den 13. september 17.45 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Det begynder at stramme til for BGIF. Nederlag i Broager
I KNIBE : BGIF'erne er skrøbelige. Der skal ikke meget til for at vælte dem
  

Fodbold serie 1, Broager-BGIF 4-1 (1-1)

Anders Jørgensen bragte BGIF foran, men hjemmeholdet fik udlignet på et straffespark. Og den selvtillid, det ville have givet BGIF'erne at gå til pause med en føring, den forsvandt.
 
- Vi punkterer her. Vi forsøgte os med en ny formation, da vi spillede 3:5:2 for at få lidt mere pres lagt på. Men så kommer vi bagud 1-2 lige efter pausen på en noget tyndt straffe. Det ser i hvert fald tyndt ud, selv om jeg ikke vil genere dommeren, for han dømte faktisk en okay kamp. Og så laver vi to personlige fejl, som koster to mål. Nej, vi er skrøbelige lige nu. Igen var der problemer med at stille fuldt hold, så jeg måtte selv sætte mig på holdkortet uden dog at komme ind, lød det fra cheftræner Thomas Lunderskov.
 
Det der med skrøbelighed gælder for klubbens to bedste hold, og selv om der stadig resterer syv kampe, så er løbet vel ved at være kørt.
 
- Måske skal vi nulstille det hele og bare prøve at gøre tingene færdige. Det er ikke matematisk umuligt at redde os, men det er meget muligt, at vi må ned og prøve at bygge tingene op igen. Og man kan sige, at det måske ikke er så godt, at vor keeper Per Kirk Boysen igen er vor bedste mand, sagde Lunderskov.
 
Og ja. Det havde været bedre, hvis det f.eks. havde været en skarp angriber eller en dominerende midtbanemand.
 
Næste kamp er ude mod Hedensted på lørdag. Skal vi ikke bare udnævne Hedensted til favoritter i den kamp? BGIF er isoleret i bunden med to point. Nærmest ligger Broager og Hedensted med otte point hver.
 


'halvvejs-stilling' lånt fra dbu.dk