sportK - søndag den 13. september 17.30 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen (c)  

KIF øgede afstanden i toppen
MORAL : Tre ting kendetegner KIF's hold i serie 2. En fantastisk moral - mange scorede mål -
og desværre også en grim evne til at lukke bunker af mål ind i den anden ende....

  

Fodbold serie 2, Bredballe-Kolding IF 3-3 (1-1)

Lad os starte med to gode nyheder for holdet..! KIF's nærmeste forfølger i opryknings-kapløbet Ammitsbøl/Egtved tillod sig at tabe 3-1 hos Vejle FC. Dermed var uafgjort 3-3 hos Bredballe et point tjent..!
 
Når det så er sagt, så er KIF's nedrykkere på sikker kurs imod en tilbagevending til serie 1. På trods af, at KIF's kurs kræver både en lidt udvidet hold-evne til at komme igen. Og at holdets angribere scorer et hav af mål - for bagtil ser det stadig sløjt ud...
 
I Bredballe var KIF bagud tre gange - men kom hver gang tilbage. Første gang kort efter, at KIF's unge målvogter Jacob Michelsen så gult for at tage en bold med hænderne udenfor feltet efter blot fire minutter. Hvor co-træner Mads Fogh måtte i mål, og som kort efter måtte se hjemmeholdet komme på 1-0, da alle ventede på et fløjt for offside, der aldrig kom.
 
Donik Thaqi fik dog udlignet til 1-1 inden pausen. Igen kom Bredballe foran på et frispark - og igen fik KIF udlignet på et mål af venstre back Jacob Andersen, som ifølge co-træner Søren Zachariassen må have 'forvildet sig' op i hjemmeholdets målfelt. Det mål stoppede ikke Bredballe, der i stedet kom på 3-2 midt i halvlegen på et rigtigt flot mål. Men som heller ikke stoppede KIF, for Niclas Jørgensen udlignede til slutresultatet 3-3 tre minutter før tid.
 
Dermed har alle mødt alle i puljen. KIF har fire point forspring på den direkte oprykningsplads. Det lover godt...!


'halvvejs-stilling' lånt fra dbu.dk