sportK - søndag den 13. september 16.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Sebastian Skøtt holdt niveauet i semifinalen. Men hans enlige sejr rakte ikke til mere end et knebent nederlag

Bronze igen, igen, igen til BK Frem ved hold DM i keglebillard
FORM : Niveauet var generelt ikke kæmpestort hos de fire deltagere
  

DM keglebillard hold, slutspil
 
Bristol-BK Frem 6-2
Vejlby-BK Frem 8-0
Helsingør-BK Frem 4-4


Det var sådan set ikke den nye sæson i keglebillard, der startede her ved hold DM i keglebillard. Det var den gamle, der sluttede. P.g.a. coronaen blev hold DM aflyst i foråret, men nu blev den danske mester i hold DM da fundet. Og det blev Vejby. Mens BK Frem blev treer og fik bronze. Igen, igen.
 
- Jeg tror, det var tolvte eller trettende gang, at vi prøver det, lød det fra holdets førstemand Kent Erichsen. Han mødte fredag sin gamle 'fjende' Johhny Hansen i kampen mod Bristol.
 
- Det var skidt. Johnny gik først til bordet og lavede 764. Og jeg kom aldrig i gang her, lød det med et suk fra Kent Eriksen. I gang kom hans holdkammerater heller ikke, og Bristol vandt 6-2. Det var Sebastian Skøtt, der vandt sin kamp for BK Frem.
 
Så der skulle spilles igen samme aften. Denne gang mod værterne fra Vejby, som vandt 8-0.
 
- Så for at få noget med hjem, skulle vi have mindst have uafgjort mod Helsingør om søndagen. Det lykkedes så også, så det blev igen til bronzemedaljer. Dem har klubben og jeg selv efterhånden mange af. Nu gælder det så det individuelle DM i uge 39, altså om knap to uger. Hvis man lige ser lidt overordnet på det, så var niveauet i denne weekend ikke alt for stort. Vejby, som vandt det hele, spillede med et snit på 108, mens vores var på omkring de 80, sagde Kent Erichsen.
 
Så altså..... individuelt DM i uge 39 (også i sæsonen 2019/2020), mens den nye turnering starter i uge 41. Her mødes BK Frem 1 og 2 i åbningskampen.