sportK - søndag den 13. september 13.00 - tekst Ole Sørensen - på linjen og fotos Lars Paaske  


Banens ældste spiller, målvogter Erik Petersen er imponerende 86 år. Og han holdt buret rent i hele 2. halvleg !
Mens Peter Solgaard kan kun se misundeligt til..!

'Årets kamp' endte uafgjort
IMPONERENDE : Klubbens 'ældste aktive ben' afgjorde det kommende års 'mobbe-ret'
  

Fodbold, ÅRETS KAMP hos Kolding IF's veteraner
Hold 1-Hold 2 1-1

 
'Årets Kamp' - det lyder som det opgør af mange, som hold og publikum ser frem til... Og hér skal det tages fuldstændigt bogstaveligt.. for KIF's ældste fodboldspillere spiller præcist én kamp om året.
 
Nemlig det interne opgør, hvor alle de stadig aktive seniorer kommer i kamp. Det vil sige... de spillere, der ikke døjer med lidt småskader..
 
Og som altid i fodbold, så handler det om at vinde.. ikke mindst fordi taberne til de kommende træninger kan forvente et helt års 'mobning' fra vinderne.
Peter Poetzsch var helt enig..
 
- Der er lige nu jo stor nervøsitet. Det er jo årets kamp..!
 
Kampen blev ledet af dagens dommer Aage Vestergaard
(som i øvrigt ifølge den ene linjevogter overså hele tre straffespark til det hvide hold). På den anden linje regerede Gustav Schmidt Hansen. Skal man tro Sven Karlsen, så var netop han den på banen, der denne formiddag løb mest fordelt over de 2x30 minutters spilletid.
 
Tempoet kan vel bedst beskrives som generelt godt nok intenst.. men nok kun jævnt, grænsende til langsomt..
 
Ganske godt for 'miljøet' i afdelingen det kommende år, så endte dagens kamp uafgjort 1-1. Føringsmålet blev scoret af Hans Kristian Hansen, mens udligningen kom fra Arendt Neumarker.
 
Kampens spiller kan alligevel næsten kun være kampens ældste spiller, nemlig målvogter Erik Petersen (86 år), som holdt målet rent i hele 2. halvleg. Til gengæld venter der lidt venskabelig 'mobning' i luften et godt stykke tid til Louis Jul, som stod for - hvad alle var enige om - var kampens afbrænder....
 
Og næste år.. der gør de det igen..!